RockstoneFest 2007

bytcan.sk - RockstoneFest 2007 V sobotu sa uskutočnil v Bytči dlho očakávaný prvý ročník Rockstone Festu 2oo7. Rockstone Fest 2oo7 zorganizovalo občianske združenie Rockstone na Mestskom štadióne v Bytči, konktrétne na jeho hádzanárskom ihrisku. Na túto akciu sme sa aj s partiou kamarátov tešili už dlhšiu dobu, odvtedy ako sa začalo o nej písať na týchto stránkach.

 

Počasie prialo a tomu zodpovedala aj návštevnosť festivalu. Dobrá nálada panovala počas celého dňa a celé podujatie prebehlo bez incidentov. Aj keď si osobne myslím, že by sa mohli niektorí fanúšikovia trošičku viac vpratať do kože, bola by škoda, keby pre pár individuí nemohol byť ďalší ročník.


bytcan.sk - RockstoneFest 2007

foto : Ef

Kapely podali výborný výkon a myslím si že sa bolo na čo pozerať. Arzén a tma to bola skutočná paráda. Poznám ich už dlhšiu dobu a bol to výborný koncert.

 

Festivalu ani nie je čo vytknúť, zdalo sa mi že bol pripravený veľmi dobre a to po každej strane, snáď možno málo lavičiek. A zhodli sme sa na tom, že by bolo fajn, keby trval dlhšie a nie len do 22.30…

 

Dúfam, že bude aj budúci rok a dúfam že bude ešte lepší !!

Už sa teším a určite nie som sám a držím palce aby sa všetko vydarilo tak ako tento rok.

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky