Arakain & Lucie Bílá

RF2012 - Arakain & Lucie BíláRockstoneFest sa pomaličky blíži a do jeho začiatku ostáva už len 46 dní. Organizátori ohlásili všetkých účinkujúcich a tento rok sa im podarilo pozvať hudobnú megahviezdu. Dokazuje meno posledne zverejneného interpreta, spolu s Arakainom vystúpi aj Lucie Bílá !

Lucia Bílá je veľmi úzko spätá so skupinou Arakain – totiž práve s Arakainom začínala svojú megaúspešnú hudobnú kariéru. A že to medzi nimi stále funguje dokazuje aj totálne vypredané jarné turné po Českej republike, na ktorom vystúpila spoločne s Arakainom.

A inak tomu nebude ani na 6-tom ročníku RockstoneFest-u. Lucie Bílá vystúpi spolu s Arakainom a máme sa naozaj na čo tešiť! 

Spoločne s Arakainom vystúpi aj pražská punková legenda S.P.S., ktorej hity ako Máma, Svoboda, či Ruská poznajú určite všetci fanúšikovia tejto hudobnej odnože. Svoj dokonalý mix rocku a „folku na ľudovú tému“ predstaví terchovský ARZÉN, muziku pritvrdí BRAINSCAN, interpret ktorého ste už mohli na RockstoneFeste vidieť. Prvý krát sa predstaví aj revivalová kapela INTREPID, ktorá má vo svojom repertoári piesne ďalšieho velikána metalovej hudby skupiny Metallica. Samozrejme na RF nesmie chýbať ani SKA hudba – tú zastupuje zoskupenie FUERA FONDO, pre mladšie ročníky zahrá BEFORE THE ZERO DAY, nu-metalovú vlnu rozvíri považskobystrický MADE BY a posledným účinkujúcim je žilinský BOD OMYLU.

6-ty ročník ROCKSTONE FESTu sa uskutoční 13. júla 2012 – ako každoročne na Mestskom štadióne v Bytči. Momentálne je možné si v predpredaji kúpiť lístky za 9,-€ na predajných miestach, alebo v sieti Ticketportal.

 

Predajné miesta

– Pub u Kamoššov – Námestie SR, Bytča 
saris_sm

– DVD požičovňa JP Video – Námestie SR, Bytča

Rockstonefest - predpredaj vstupeniek Rockstonefest - predpredaj vstupeniek

– Cukráreň Srdiečko – Námestie SR, Bytča

Rockstonefest - predpredaj vstupeniek Rockstonefest - predpredaj vstupeniek

 {jcomments on}

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky