Gymnázium Bytča netradične

Gymnázium Bytča netradičnePretože je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, pozývame vás, milí deviataci a milí piataci, na návštevu našej školy. V týždni od 18. – 22. marca 2013 v čase od 8.00 hod. – 14.00 hod. sú pre vás dvere našej školy a dvere našich tried otvorené dokorán. Pre žiakov piatych ročníkov ZŠ aj v tomto školskom roku bezplatné prípravné kurzy zo slovenského jazyka a literatúry a z matematiky na prijímacie skúšky pre školský rok 2013/2014.

Nenechajte si ujsť príležitosť a príďte sa pozrieť na vyučovacie hodiny, ktoré si môžete sami vybrať. Harmonogram týchto hodín nájdete na našej webovskej stránke www.gymbytca.edupage.org.

Ponúkame vám príležitosť zoznámiť sa s vašimi budúcimi učiteľmi i spolužiakmi, môžete si otestovať svoje vedomosti z matematiky a slovenského jazyka a literatúry v prijímačkách na nečisto a získať komplexné informácie o štúdiu na našej škole. V našej telocvični si v prípade vášho záujmu zahráte basketbal, volejbal, bedminton s gymnazistami alebo si vyskúšate našu posilňovňu či lezeckú stenu. Vystavíme vám aj potvrdenie pre školu o vašej účasti na našom vyučovaní.

Príďte medzi nás a pred prvým vážnym rozhodnutím vo vašom živote zažite atmosféru našej školy, ktorá sa môže stať aj vašou školou.

Prípravné kurzy na Gymnáziu v Bytči

Na základe mnohopočetných požiadaviek rodičov detí zo ZŠ v okrese Bytča organizuje Gymnázium v Bytči pre žiakov piatych ročníkov ZŠ aj v tomto školskom roku bezplatné prípravné kurzy zo slovenského jazyka a literatúry a z matematiky na prijímacie skúšky pre školský rok 2013/2014. Kurzy budú prebiehať prezenčnou i dištančnou formou a ich cieľom je sumarizácia vedomostí frekventantov a precvičenie úloh a tém, ktoré navrhnú samotní účastníci kurzov tak, aby boli schopní úspešne vykonať prijímacie skúšky na našu školu.

Prvé stretnutie sa uskutoční dňa 14.3.2013 o 14.00 hod. Kurzy budú prebiehať každý štvrtok popoludní a budú ukončené záverečným testom dňa 25.4.2013.

Záujem o kurzy je možné nahlásiť telefonicky na č.t. 041/5523589 alebo e-mailom skola@gymbytca.edu.sk, prípadne sa priamo dostaviť na prvé stretnutie dňa 14.3.2013. Harmonogram kurzov je zverejnený na našom webovskom sídle www.gymbytca.edupage.org.

Nezanedbateľným výstupom kurzu je aj nadviazanie vzájomného kontaktu účastníkov kurzu medzi sebou i kontaktu s ich budúcimi učiteľmi a spolužiakmi. Radi vám poskytneme tlačivo prihlášky na štúdium, učebný plán pre osemročné štúdium i vzorové ukážky úloh na prijímacie skúšky z predchádzajúcich rokov.

 

Tešíme sa na stretnutia,  Mgr. Helena Školková | foto: stránky školy

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky