SEP Turnaj prípravok

Turnaj prípravok BytčaV piatok 5.7.2013 sa uskutočnili na mestskom štadióne v Bytči otvorené majstrovstvá prípraviek SEP Cup Bytča 2013. Turnaj futbalových prípraviek ročníkov 2003, 2004 a mladších. Na slovenské pomery profesionálne zorganizovanom turnaji sa zúčastnilo 8 mužstiev zo Slovenska a Čiech. Tie si svoje sily zmerali  v dvoch skupinách za mohutnej podpory svojich najbližších. A domáca prípravka pod vedením trénera Maja Webera splnila očakávania, keď im len veľmi tesne ušlo celkové víťazstvo na turnaji.

Turnaja sa zúčastnili futbalové prípravky Veľké Karlovice, Považská Bystrica, Juventusu Žilina, Bánovce nad Bebravou, Kysuckého Nového Mesta, Vrútky, Bytča B (Hrabové) a domácej Bytče.

Na dvoch hracích plochách, rozdelený do dvoch skupín systémom každý s každým sa snažili vybojovať si účasť vo finále. V boji o prvé miesto sa nakoniec stretli víťazi skupín Bánovce nad Bebravou a SEP FO Bytča. Vo veľmi napínavom finále, ktoré skončilo nerozhodným výsledkom 3:3 museli rozhodnúť až pokutové kopy. V nich mali viac šťastia hostia z Bánoviec a tak si odviezli krásny pohár za prvé miesto.

Som rád, že sme sa dostali až do finále. Sme síce sklamaný z toho, že sa nám nepodarilo získať len o vlások prvenstvo. Prehra nás motivuje v tom, aby sme pracovali ešte usilovnejšie. Aj tento turnaj nám ukázal, na čom musíme do budúcna zapracovať. A verím že o rok budeme dekorovaný už ako víťazi.“ – povedal krátko po turnaji tréner Majo Weber. „Aj touto cestou by som chcel špeciálne poďakovať Štefanovi Pastorkovi a rodičom za podporu“ – dodal.

Turnaj prípraviek Bytča - víťaz Bánovce nad Bebravou

Víťaz turnaja prípravka z Bánoviec nad Bebravou.

Pre návštevníkov turnaja boli pripravené doprovodné atrakcie a výborné občerstvenie. Organizácia turnaja bola profesionálne zvládnutá a aj vďaka takýmto akciám môžeme vidieť, že ak niekto chce a vie – tak to určite ide.

Turnaj sa snažíme organizovať každoročne a chcel by som aj touto cestou poďakovať firme SEP a.s. za jej obrovskú podporu. Vďaka patrí všetkým, ktorí sa podielali na organizácií a zabezpečení chodu turnaja. Som rád, že držíme spolu nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Aj vďaka tomu sa nám darí jednoduchšie robiť niečo zmysluplné pre naše deti. Rovnako by som rád poďakoval trénerovi Majovi Weberovi za to, že ukazuje deťom aký je šport dôležitý. A v neposlednom rade rodičom za podporu“ – povedal hlavný organizátor turnaja Štefan Pastorek. „Som hlavne rád, že sa deti zabavili a že aj vďaka tomuto turnaju sme dostali pozvánky na iné turnaje. Tam si budú môcť naši chlapci porovnať svoje sily so špičkovými mužstvami. Kde inde budú môcť nazbierať cenné skúsenosti? A to ma teší najviac“ – dodal.

Ceny víťazom odovzdali europoslanec Miroslav Mikolášik a poslanec ŽSK Petr Weber, ktorí rovnako ako firma SEP, a.s. držali patronát nad turnajom. Dekorovali okrem účastníkov turnaja aj najlepšieho hráča Bytče – Martina Zdurjenčíka, najlepšieho streleca turnaja Jana Štulera z Veľkých Karlovíc a najlepšieho brankára turnaja – Kristiána Španihela z Bytče.

Konečné poradie

  1. Bánovce nad Bebravou
  2. SEP FO Bytča
  3. Veľké Karlovice
  4. Juventus Žilina
  5. Vrútky
  6. Kysucké Nové Mesto
  7. Bytča B (Hrabové)
  8. Považská Bystrica
Turnaj prípraviek Bytča Turnaj prípraviek Bytča Turnaj prípraviek Bytča
Turnaj prípraviek Bytča Turnaj prípraviek Bytča Turnaj prípraviek Bytča

 

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky