Futbalový sviatok v Bytči

Futbalový sviatok v BytčiVďaka vedeniu futbalového oddielu FO KINEX BYTČA budeme môcť 10.9.2013 (utorok) na Mestskom štadióne v Bytči vidieť zápas Slovenskej reprezentácie do 19 rokov. V priateľskom stretnutí si zmerajú sily so svojimi rovestníkmi z Poľska.

Slovenská reprezentácia U19 pod vedením trénera Milana Malatinského pokračuje v príprave na novembrový turnaj o postup do ďalšej fázy kvalifikácie na ME 2014. Po augustovom víťazstve nad reprezentáciou Tureckom (1:0) sa stretnú s rovesníkmi z Poľska.

Zápas sa uskutoční v utorok 10. septembra o 15:00 v Bytči! Prvý krát tak budeme mať možnosť si pozrieť futbal na reprezentačnej úrovni aj v našom meste. Vstup na zápas je zdarma a o občerstvenie je postarané!

Nominácia hráčov

BRANKÁRI: Adrián Chovan (AS Trenčín), Richard Gmitter (Partizán Bardejov) 

OBRANCOVIA: Matúš Bero (AS Trenčín), Marco Mičko (AS Trenčín), Jakub Kastelovič (Slovan Liberec), Martin Valjent (Ternana Calcio), Martin Králik (MŠK Žilina) 

STREDOPOLIARI: Milan Škriniar (MŠK Žilina), Peter Lupčo (MŠK Žilina), Július Szöke (ŽP Šport Podbrezová), Filip Kolorédy (MFK Ružomberok), Matej Jakúbek (ŠK Slovan Bratislava), Timotej Záhumenský (ŠK Slovan Bratislava), David Ivan (Sampdoria Janov), Martin Chrien (FK Dukla Banská Bystrica) 

ÚTOČNÍCI: Roman Sábler (AS Trenčín), Matúš Bartošek (FC Nitra), Adrián Leško (MFK Zemplín Michalovce)

 

Futbalový sviatok v Bytči

Futbalový sviatok v Bytči

  

Zanechať prvý komentár