Reprezentačná šestnástka v Bytči

Reprezentačná u-16 sa predstaví v BytčiV Bytči zažijeme ďalší futbalový sviatok. Po septembrovom zápase Slovenskej reprezentácie U-19 sa na Bytčianskom mestskom štadióne predstaví reprezentácia vekovej kategórie U-16. Teraz sa však podarilo vedeniu klubu pritiahnúť reprezentáciu na dva zápasy, takže futbalový sviatok bude dvojnásobný. Slovenská reprezentácia si teda zmeria sily s rovestníkmi z Čiernej Hory a to 22.10.2013 o 15.00hod. a 24.10.2013 o 11.00 hod. Na oba zápasy ste srdčene pozvaný – o občerstvenie bude postarané.

Oficiálny text SFZ: Slovenská reprezentácia do 16 rokov (rok narodenia 1998) po augustových zápasoch s rovesníkmi z Česka – 3:2 a 1:1) si opäť zmerajú svoje sily tentoraz s tímom Čiernej Hory. Oba zápasy sa odohrajú v Bytči a to v utorok 22.10. o 15:00 a vo štvrtok 24.10. o 11:00.

Milan Malatinský (tréner SR „16“): „Oproti dvojzápasu s Českom je v nominácii deväť zmien aby sme mali prehľad o výkonnosti viacerých hráčov. Táto veková kategória je prípravou na U17, ktorá už hráva kvalifikácie a cieľom je zmapovať čo najviac hráčov v priebehu sezómy, takže v budúcnosti dostanú určite priestor i tí, ktorí budú mať zodpovedajúcu výkonnosť, aj keď momentálne nie sú v nominácii.“

Nominovaní 

BRANKÁRI: Benjamín Száras (FK Senica), Martin Vantruba (FC Spartak Trnava)

OBRANCOVIA: Martin Macho (FC Nitra), Martin Šulek (AS Trenčín), Patrik Grman AS Trenčín), Denis Nemček (FK Senica), Dezider Varga (FC Györi ETÖ)

STREDOPOLIARI: Kristián Vallo (MŠK Žilina), András Lénárt (FC Györi ETÖ), Marek Tešlár (ŽP Šport Podbrezová), Šimon Štefanec (MŠK Žilina), Filip Moďoroši (MŠK Žilina), Kevin Kele (ŠK Slovan Bratislava), Viktor Jedinák (FK Senica), 

ÚTOČNÍCI: Erik Nepšinský (FK Dukla Banská Bystrica), Ľubomír Tupta (1. FC Tatran Prešov), Miroslav Rosík (FK Dukla Banská Bystrica), Denis Baumgartner (FK Senica)

Náhradníci

BRANKÁR Daniel Kastl (ŠK Slovan Bratislava) OBRANCOVIA Martin Šimko (FK Dukla Banská Bystrica), Samuel Kuc (MFK Košice), Branislav Šušolík (MŠK Žilina) STREDOPOLIARI Christián Herc (FC Nitra), Samuel Dancák (MFK Košice), Dominik Kračko (MŠK Žilina), Martin Adamec (FK Senica) ÚTOČNÍCI Samuel Ondira (MFK Košice), Kristián Lukáčik (MFK Ružomberok)

Realizačný tím

tréner: Milan Malatinský, asistent: Peter Štefaňák, tréner brankárov: Roman Hodál
lekár: Tomáš Kovačic, masér: Juraj Ludík, technický vedúci: Scarlett Filipovičová

Reprezentačná u-16 sa predstaví v Bytči

Slovenská U-16 sa predstaví v Bytči

 

Zanechať prvý komentár