SEP CUP futbalový turnaj prípraviek

SEP turnaj prípraviekV sobotu 14.6.2014 sa uskutoční na mestskom štadióne v Bytči ďalší letný ročník SEP CUP-u turnaja futbalových prípraviek. Tento rok si zmerajú sily chlapci narodení v rokoch 2004, 2005 a mladší. O vysokej úrovni turnaja svedčí aj účasť prípravok dvoch najlepších slovenských futbalových klubov MŠK Žilina a Slovan Bratislava. Päticu futbalových klubov okrem domáceho SEP FO Bytča uzavrú mladé talenty z MŠK Snežnica a FK Púchov.

Podľa slov jedného z hlavných organizátorov turnaja Štefana Pastorka, futbalový klub MŠK Žilina predstaví na turnaji až dva ročníky prípravky. „Zúčastniť sa mala aj prípravka Baník Ostrava, žiaľ na poslednú chvíľu museli svoju účasť zrušiť. To nám je veľmi ľúto, ale máme prísľub účasti do ďalšieho ročníka. Kvalitu turnaja sa snažíme dostať každý rok čo najvyššie. Som rád, že sa nám podarilo minulý rok pritiahnuť veľký počet divákov a získali sme si dobré meno. Aj vďaka tomu sa tento rok zúčastnia veľké slovenské kluby. Chlapci získajú cenné skúsenosti len konfrontáciou so silnými súpermi. A to ma teší najviac“ – dodal pre bytcan.sk Š. Pastorek

Minulý rok sa na tomto výborne zorganizovanom turnaji podarilo zvíťaziť mužstvu z Bánoviec nad Bebravou. Po nerozhodnom výsledku vo finále zvíťazili nakoniec v penaltovom rozstrele nad domácim mužstvom SEP FO Bytča. Aj preto sú ambície domáceho mužstva tie najvyššie. Príďte ich preto podporiť svojimi hlasivkami v sobotu 14.6.2014. Turnaj začína o 8.00 hod., pre účastíkov je pripravené bohaté občerstvenie, pre deti skákací hrad a iné atrakcie. BYTČA DO TOHO!

SEP turnaj prípraviek

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky