V Pšurnoviciach po dlhých rokoch opäť futbalový turnaj

V Pšurnoviciach po dlhých rokoch opäť futbalový turnajTJ Pšurnovice usporiadala dňa 12.07.2014 1. Ročník futbalového turnaja o pohár primátora mesta Bytča, pána Miroslava Minárčika. Na turnaji sa zúčastnili družstvá: ŠK Štiavnik, OFK Kotešová, TJ Hliník a domáca TJ Pšurnovice. Na úvod družstvá privítal predseda TJ Pšurnovice, pán Šichman Marián a turnaj oficiálne otvoril patrón turnaja, pán Miroslav Minárčik.

Výsledky futbalového turnaja v Pšurnoviciach dňa 12.07.2014

  • 1.zápas: TJ Pšurnovice a OFK Kotešová 2:3
  • 2.zápas: ŠK Štiavnik a TJ Hliník 4:1
  • O 3. miesto: TJ Pšurnovice a TJ Hliník 3:2
  • Finále: ŠK Štiavnik a OFK Kotešová 7:4

Na prvom mieste turnaja sa umiestnil ŠK Štiavnik, na druhom mieste OFK Kotešová, na treťom domáca TJ Pšurnovice a na štvrtom TJ Hliník. Cenu najlepšiemu hráčovi p. Gašpercovi z OFK Kotešová, strelcovi p. Kahátovi a Mračníkovi z ŠK Štiavnik a brankárovi p. Ostrochovskému Martinovi z TJ Pšurnovice odovzdal predseda TJ Pšurnovice, p. Šichman Marián a najlepším družstvám, p. primátor Miroslav Minárčik.

V Pšurnoviciach po dlhých rokoch opäť futbalový turnaj

 

Na záver p. primátor mesta Bytča spolu s predsedom TJ Pšuronovice, p. Mariánom Šichmanom poďakovali všetkým členom výboru TJ Pšurnovice a taktiež poslancovi Pšurnovíc, p. Júliusovi Lovásovi ako aj všetkým hráčom dospelých, dorastu i žiakom a aj sponzorom, ktorí pomohli či už po finančnej alebo materiálnej stránke pri rekonštrukcii futbalového ihriska za tak obdivuhodný krátky čas. Po skončení turnaja sa všetci občerstvili výborným gulášom, rybami a večer sa mládež zabavila na Disco zábave.

V Pšurnoviciach po dlhých rokoch opäť futbalový turnaj

V Pšurnoviciach po dlhých rokoch opäť futbalový turnaj

Napísal: predseda TJ Pšurnovice, p. Marián Šichman

Zanechať prvý komentár