Mladšie žiačky MHK Bytča víťazkami Holiday Cup-u!

hadzana-holiday-cup-2014V rámci prípravy na novú sezónu absolvovali mladšie dorastenky, staršie a mladšie žiačky MHK Bytča od piatku 22. augusta do nedele 24. augusta 2014 tradičný letný medzinárodný turnaj Holiday Cup, ktorého usporiadateľom je klub HC Zlín. Najlepšie sa na turnaji darilo mladším žiačkam, ktoré  prešli turnajom ako nožom po masle, keď vo svojej kategórii nespoznali premožiteľa a suverénne sa tak stali víťazkami tohtoročného Holiday Cup-u. Blahoželáme!

Staršie žiačky neboli také úspešné ako ich mladšie spoluhráčky a obsadili vo svojej kategórii posledné 14. miesto. Mladšie dorastenky skončili na konečnom 5-tom mieste. Brankárka mladších žiačok Natália Chudovská si odniesla okrem prvenstva na turnaji aj individuálne ocenenie ako najlepšia brankárka turnaja.

hadzana-holiday-cup-2014

Konečné poradie – mladšie žiačky: 1. MHK Bytča, 2. HC Zlín „A“, 3. TJ Jiskra Otrokovice, 4. UDHK Nitra, 5. TJ Lesana Zubří, 6. HK Štart Trenčín, 7. Iuventa Michalovce, 8. ŠKP Bratislava, 9. HC Zlín „B“, 10. Jiskra Havlíčkův Brod, 11. HC Tatran Stupava, 12. HK Slávia Partizánske.

Zdroj: www.mhkbytca.sk

 

Zanechať prvý komentár