Mladým futbalistom odovzdali kopačky

Mladým futbalistom odovzdali kopačkyV júli sa v Bytči už po jedenástykrát uskutočnili Majstrovstvá okresu Bytča v malom futbale. Turnaj tento rok podporil Nadačný fond Kia Motors Slovakia v Nadácii Pontis. Vďaka tomu mohli organizátori výťažok zo štartovného venovať mladým športovcom bez finančných prostriedkov. Minulý týždeň organizátori turnaja Peter Bologa a Michal Filek, ktorý pôsobí aj ako šéfredaktor Žilinského večerníka, mediálneho partnera podujatia, odovzdali mladým futbalistom výhru.

Víťazov vyberali účastníci turnaja a čitatelia Žilinského večerníka. Kopačky si prevzal Michal Štrkáč, trinásťročný futbalista pochádzajúci zo Štiavnika, ktorý vyrastá v náhradnej rodine manželov Belianskych. Okrem neho cenu dostali aj bratia Martin a Miloš Chylovci, mimoriadne futbalové talenty, pochádzajúce zo sociálne slabšej rodiny, aj talentovaní Jozef Koliba a Marek Adamec, ktorí vyrastajú v detskom domove.

Mladým futbalistom odovzdali kopačky

„Majstrovstvá okresu Bytča v malom futbale sme zorganizovali jedenásty raz, ale prvý raz sme tejto akcii dali takúto výnimočnú pridanú hodnotu. Pomohli sme mladým športovcom, ktorí si to zaslúžia. Mám z toho skvelý pocit. Touto cestou chcem poďakovať všetkým, čo sa majstrovstiev zúčastňujú. Svojou účasťou táto partia ľudí prispela na výbornú vec,“ povedal Peter Bologa.

„Som rád, že sme takýmto spôsobom, vďaka všetkým účastníkom turnaja, dokázali pomôcť talentovaným športovcom. Ukázalo sa, že Bytčania vedia byť srdeční a dobroprajní, za čo im chcem poďakovať. Verím, že spoločne budeme pomáhať aj naďalej,“ doplnil ho Michal Filek.

Mladým futbalistom odovzdali kopačky

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky