Bytča demonštruje!

demostracia-proti-korupciiSte nahnevaní, že všetky protesty sa dejú iba v Bratislave. Radi by ste vyjadrili svoj nesúhlas, ale cestu do hlavného mesta si nemôžete dovoliť, aj keď máte vlaky zadarmo. Tento krát nemusíte byť smutní. Dnes sa demonštruje aj v Bytči. Dnes 10.12.2014 od 18:00 do 19:00 na Námestí Slovenskej republiky, pred pódiom, bude Demonštrácia proti korupcii. Bytčania sa tak chcú pripojiť k demonštrácii v Bratislave, ktorej cieľom je odvolanie premiera Róberta Fica.

Občania Bytče by chceli pokojným zhromaždením demonštrovať svoj nesúhlas s politikou súčasnej vlády a dopomôcť jej k demisii. Róbert Fico avizoval, že ak protesty neprestanú, tak odstúpi. Tak mu príďte povedať, že si želáme jeho odstúpenie.

Róbert Fico po kauze CTčko urobil len kozmetické úpravy, ale nijako nerieši napríklad zákaz schránkových firiem, cez ktoré sa tunelujú štátne peniaze. To je opatrenie, ktoré s väčšou pravdepodobnosťou zavedie Kiskom menovaná úradnícka vláda. Už len kvôli tomuto opatreniu sa demonštrovať oplatí.

Paška odišiel po kauze CTčko z pozície predsedu Národnej rady. Ten človek by sa ale mal postaviť minimálne pred súd. Slovensko je krajina, kde keď nezaplatíte mesačnú zdravotku, tak vás ide naháňať exekútor, ale kde keď niekto ukradne milión euro, tak akurát opustí svoje kreslo.

Slovensko je krajina, kde sú nespokojní občania nazývaní anarchistami. To je stratégia Ficovej politickej strany, zdiskreditovať akýkoľvek zdravý občianský postoj. Nedovoľte mu to a prídťe zajtra demonštrovať, aby ste mu ukázali, že ste slušní občania a že už ho nechcete na čele tejto krajiny.

FB event: https://www.facebook.com/events/1578572169033538/?ref_dashboard_filter=upcoming

demostracia-proti-korupcii

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky