Zloduch a mafia v kine

JA ZLODUHV piatok 23. januára sa opäť stretneme v kinosále Domu kultúry v Bytči pri námestí. Občianské združenie Filmový klub Bytča vás pozýva na film pre deti aj pre dospelých.

O 16.00 hodine uvádzáme pomaly už rozprávkovú klasiku JA, ZLODUCH. Hlavný hrdina Gru sa rozhodne svetu ukázať, že je najväčším zloduchom na planéte a jeho žltý mimoni mu budú pri tom pomáhať. JA ZLODUCH vznikol napoli v Amerike a napoli vo Francúzsku a stal sa jedným z nájúbľúbenejších moderných animákov.

Kto by nepoznal roztomilých mimoňov, s ktorými sa ani sekundu nenudíte. Vedeli ste, že pôvodne mali mimoni vyzerať ako skutočný ľudia. Tvorcom však nezostali peniaze ani čas a tak museli stvoriť len tieto malé príšerky. Tak vznikly postavičky, ktoré by už dnes zrejme žiadny fanúšik filmu za nič nevymenil.

JA ZLODUH

Ak ste ešte JA, ZLODUCHA stále nevideli, môžete to napraviť a ak je to vaša obľúbená rozprávka, tak si ju príďte vychutnať do kina.

FB event: https://www.facebook.com/events/1037620279588246/?fref=ts

O 19.00 už bude patriť kino len dospelým. BOJ SNEŽNÉHO PLUHU S MAFIOU je čierna komédia parodujúca gangsterské film s prímesou typického severského humoru. Hlavný hrdina Nils sa nechce zmieriť s tým, že by smrť jeho syna bola iba náhodou a rozhodne sa so svojím pluhom urobiť poriadok v radoch miestnej mafie. Film zožal úspech vo viacerých krajinách a v januári prichádza aj do slovenských kín.

PLUH PROTI MAFII

 

Bravúrne réžijne spracovanie, pútavý príbeh, nekompromisná akcia, komentár súčasnej spoločenskej situácie a samozrejme množstvo vtipných situácii sú zárukou prvotriednej zábavy v kine.

FB event: https://www.facebook.com/events/1534750423471247/

Objednávka lístkov

Lístky na predstavenie si môžete kúpiť v pokladni kina, ktorá sa otvára pól hodinu pred začiatkom každého predstavenia. Cena Detského kina je 2 €, cena filmu pre dospelých je 3/2 €. Alebo si môžete lístky rezervovať na adrese rezervaciadetsky@gmail.com

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky