Bytča Kulturtour!

Kultura BytcaNadchádzajúci víkend sa nikto nemôže sťažovať, že sa v Bytči nič nedeje. Kto chce, môže sa vyžiť nadmieru. V piatok kino, v sobotu divadlo a dokonca jedna exkluzívna burza.  Komu nestačí ucapkaná plazma a pokrčené leskimo na gauči nech vyrazí do kina. V piatok 20.februára premieta Filmový klub Bytča v kinosále Domu kultúry na Treskoňovej ulici hneď dva filmy.

O 16. hodine pokračuje ďalšia edícia Detského kina, na programe bude jeden z najúspešnejších animákov posledného roka a popkultúrny fenomén LEGO PRÍBEH. Film pre celú rodinu je nabitý množstvom akcie a humoru. 

FB Event: https://www.facebook.com/events/1546266995627271/?fref=ts

Kultura Bytca

Po rodinnom filme bude následovať o 19. hodine premiéra na Oscara nominovaného filmu DIVOKÉ HISTORKY. Poviedkový film rozpráva príbehy ľudí, ktorým praskli nervy. Obyčajní ľudia v hraničných situáciach sa neovládnu a siahnu po radikálnom riešení. Film je spracovaný ako čierna komédia a po úspechoch na filmových festivaloch sa dostáva aj do slovenských kín.

FB Event: https://www.facebook.com/events/853051258071965/?fref=ts

Kultura Bytca

Po piatku v kine sa môžete tešiť na sobotné divadlo v Radničnej. Radničná reštaurácia pokračuje v uvádzaný kultúrných eventov a tentokrát je na rade vychádzajúca hviezda slovenského divadla a humoru PAĽO SERIŠ so svojou komédiou Zo ZOO. Predstavenie ohybného komika sa skladá zo série scénok využívajúcich jeho pohybové dispozície na vtipné napodobňovanie života v zoo. Za hru získal viacero ocenení aj na medzinárodných festivaloch a v Bytči ho môžete vidieť už druhý krát. V sobotu 21. fabruára o 19. hodine v Radničnej reštaurácii. Lístky si možete rezervovať cez FB stranku alebo priamo na bare.

FB Event: https://www.facebook.com/events/761766943892721/?fref=ts

Kultura Bytca

 

V sobotu pred divadlom môžete zabrúsiť aj na premieru BURZY POUŽITÝCH VECÍ. Tento prvý bytčianský kominutný trh s použitými vecami organizuje občianské združenie Bytča Bytčanom a uskutoční sa od 10. do 15. hodiny. Nepoužívané oblečenie, knihy, ktoré už nečítate, spotrebiče, na ktoré vám padá v kúte prach a hromada ďalších vecí na Vás bude čakať na tejto ekológii a peňaženke milej akcii.

FB Event: https://www.facebook.com/events/323606924491564/?fref=ts

Kultura Bytca

 

Rovnako v sobotu môžete navštíviť aj 1. SVADOBNÝ VEĽTRH Restaurant Gallery & apartments,  v priestoroch Restaurant Gallery na Treskoňovej ulici v meste Bytča, v čase od 11:00 h. do 16:00 h.

Ten ponúkne návštevníkom, nevestám, ženíchom, ale aj svadobným mamám a rodinným príslušníkom, ktorí sa podieľajú na organizácii svadby, kompletný svadobný manuál s úlohami, ktoré je pri príprave svadobného dňa potrebné zabezpečiť.

Atmosféru veľtrhu spríjemní aj bohatý kultúrny program, ktorý mu, s spolu s ochutnávkou gastronomických špecialít, dodá punc kvality a atraktivity.

Viac informácií: http://restaurantgallery.sk

Svadobný veľtrh

Každý si môže počas víkendu vybrať, čo mu je po chuti, alebo si môže dať šnúru všetkých akcií, aby zakúsil čaro bytčianského kultúrneho života.

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky