Vyskúšaj digitálne kino zadarmo!

Gravitácia zadarmoUž v sobotu 7. marca o 16:00 hodine môžete otestovať nový obraz a zvuk v zdigitalizovanej kinosále v Dome kultúry v Bytči a to filmom GRAVITÁCIA. Vstup na premietanie je VOĽNÝ! Rezerváciu lístkov môžete urobiť na novom webe Filmového klubu Bytča www.kinobytca.sk . 7.marec by mal byť teda otváracím dňom zdigitalizovaného kina, odkedy sa začne premietať minimálne dva krát za víkend.

V marci prinesie Filmový klub Bytča po dva filmy v každej zo svojich sekcií Popcorn, Detské kino, Filmový klub a jeden v sekcii Best of classic a Slovenské kino. Hneď v nedeľu 8.marca si môžete prísť pozrieť napríklad oscarovku CHLAPČENSTVO.

Kinosála v Dome kultúry v Bytči bola zdigitalizovaná v E-cinema štandarde, ktorý je určený pre menšie kiná nehrajúce celý týždeň a umiestnené v budovách slúžiacich aj na iné účely. Tento štandard je plne vyhovujúci pre verejne premietanie a v Bytči zabezpečí opäť oživenie kina. Občianske združenie Filmový klub Bytča, ktoré je garantom celej digitalizácie nechce v novej ére svojou funkciou nahrádzať komerčný multiplex, ale vytvoriť priestor pre všetky typy divákov, kde si budú môcť v príjemnej atmosfére pozrieť kvalitné diela za výhodné ceny a obohatiť tak svoj kultúrny život.

Sci-fi Gravitácia patrí k posledným technickým míľnikom v dejinách filmu. Vďaka tomuto dielu môžete naplno preveriť možnosti nášho nového digitálneho kina.

Gravitácia zadarmo

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky