Turnaj v Miláne zvládla FO Bytča na výbornú

Bytča futbal pripravkyV prvý deň sa odohral po náročnej ceste prvý a zároveň veľmi kvalitný priateľský zápas medzi FO BYTČA – AC MILÁNO (Academia A.S.D. LA BIGLIA) 5:0. Strelci: Weber (3), Tichý Stanislav (2). Po tomto zápase dostali uznanie od trénerov AC Milána, rodičov a ostatných účastníkov Na druhý deň sa uskutočnil turnaj, na ktorom sa zúčastnili mužstvá Romano Banko, CIRCOLO B.BRESSO a minuloročný víťaz ATALANTA BERGAMO. Chlapci z Bytče nepocítili v skupine prehru.

Svojou technickou hrou a výbornou hrou jeden na jedného predčili súperov. Bytčiansky tím posilnili aj niektorí hráči zo Žiliny, čím veľmi skvalitnili hru FO Bytče. Tréneri Pastorek a Weber by touto cestou chceli poďakovať všetkým deťom a rodičom a tiež jednému z hlavných organizátorov turnaja Ľubovi Čieškovi za neopakovateľný zážitok z Milána.

Výsledky turnaja

Jeden zápas sa hral 30 minút, každý s každým.

• ROMANO Banko – FO Bytča (výber) 1:8, strelci FO Bytča: Pavlík 2, Tichý Stanko 2, Hranica 1,

• CIRCOLO B.BRESSO – FO BYTČA (výber) 0:5, strelci FO Bytča: Weber 2, Pavlik 1,Štefánik 1,

FO BYTČA (výber) – ATALANTA BERGAMO 9:1, strelci FO Bytča: Weber 3, Pavlik 1,Straka 2,

Konečné poradie

1. FO Bytča (výber)

2. ATALANTA BERGAMO

3. CIRCOLO B.BRESSO

4. ROMANO Bank

Tím FO Bytča (výber): Matej Kľúčik, Martin Bačík, Samuel Tichý, Stanislav Tichý, Marián Weber ml., Oliver Drevenák, Matej Pavlík, Jakub Masiarik, Andrej Sziarto, Denis Straka, Timotej Hranica, Jakub Štefánik, Adam Hulín, Daniel Sýkora.  

Bytča futbal pripravky

Okrem priateľského zápasu a turnaja chlapci navštívili slávny futbalový štadión San Siro spojený s prehliadkou kabín AC Miláno a Inter Miláno. Čerešničkou na torte bola účasť na večernom zápase AC Miláno – AS Rím v San Siro.

Bytča futbal pripravky

Zanechať prvý komentár