Pozvánka do futbalovej Bytče

MLMF Bytca 2015Majstrovstvá okresu Bytča v malom futbale 2015 a penált detí. Začiatok leta v Bytči tradične patrí okrem iných zaujímavých podujatí aj malému futbalu. V sobotu 11. júla sa uskutoční 12. ročník najväčšieho turnaja v malom futbale na Bytčiansku. Opäť budú jeho súčasťou Majstrovstvá okresu Bytča v kopaní penált detí, ktoré sa minulý rok stretli s veľkým záujmom. „Minulý rok sme dokázali najmä vďaka účastníkom futbalistov a fanúšikov malého futbalu pomôcť mladým talentovaným športovcom z regiónu. To isté máme v pláne aj tento rok,“ povedal organizátor podujatia Michal Filek.

Z výťažku zo štartovného totiž zakúpili kopačky mladým, talentovaným futbalistom pochádzajúcim zo sociálne slabších rodín. Aj teraz plánujú pomôcť deťom, ktoré si pre nepriaznivú finančnú situáciu nemôžu samé zakúpiť pomôcky potrebné pre rozvíjanie ich talentov.

Štyri desiatky detí bojovali o premiérový titul majstra v kopaní penált prakticky celé dopoludnie. „Je výborné, že sme dokázali dať majstrovstvám okresu aj tento rozmer. Akcie sa tak zúčastnili všetky vekové kategórie, deti kopali penalty, ostatní hrali malý futbal. Zaujímavé je, že minuloročný víťaz penaltovej súťaže detí Daniel Hundák bude tento rok štartovať na turnaji v malom futbale,“ dodal spoluorganizátor Peter Bologa.

Registrácia účastníkov na Majstrovstvá okresu Bytča v kopaní pokutových kopov detí do 14 rokov bude priamo na mieste do 8.30 h. Víťaz získa hodnotné ceny od MŠK Žilina. Deti, neváhajte, a príďte!

Majstrovstvá okresu Bytča v malom futbale začnú prvým zápasom o 9.00 h. Majstrovstvá okresu Bytča v kopaní pokutových kopov detí budú o 10.00 h. Všetci ste do Bytče srdečne pozvaní.

mmlf-2014-01

mmlf-2014-01

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky