Jesenný malý trh

Jesenmny farmarsky trh Bytča

Pozývame vás na Malý trh. Malý trh, kde sa stretávajú ľudia, ktorí sa navzájom podporujú, pomáhajú si, potešia sa, alebo si navzájom radia. Nájdete tu výrobky a produkty, ktoré sú domáce alebo ručne vyrobené, pretože len tie sú najlepšie! A je na ňom aj vždy veľmi príjemná atmosféra. Tak príďte medzi nás aj Vy v sobotu, 15. októbra 2016, od 08.30 do 13.00 h do Domu kultúry v Bytči. Šikovní predávajúci pre Vás pripravia ručne vyrábané a domáce výrobky a produkty, ktorými môžete potešiť seba alebo svojich blízkych. Podporte ich kúpou týchto výrobkov a zároveň tým prispejte na záchranu synagógy!

Čo je to Malý trh?

Malý trh je príležitosť pre ľudí ponúknuť a získať kvalitné plodiny vypestované malými lokálnymi farmármi, certifikované výrobky od overených producentov a ručne vyrobené produkty od samotných zhotoviteľov. Je to farmársko – dizajnérsky trh, ktorý vzniká na podporu malých lokálnych pestovateľov a výrobcov. Umožňuje im prezentovať a poskytovať kvalitné slovenské produkty a zároveň ich približuje širokej verejnosti.

Jesenný malý trh Bytča
Jesenný malý trh Bytča

 

Bytčianske zlatky namiesto eur

Na Malom trhu kupujúci neplatia peniazmi, ale špeciálnymi darovacími kupónmi, vyhotovenými v podobe mincí z dreva, ktoré sa budú vymieňať (ako trhovníkom, tak aj návštevníkom) v jednom zo stánkov, v Zmenárni.

Hodnoty Bytčianskych zlatiek:

  • ½ Bytčianskej zlatky = 50 centov,
  • 1 Bytčianska zlatka = 1 euro,
  • 2 Bytčianske zlatky = 2 eurá,
  • 5 Bytčianskych zlatiek = 5 eur,
  • 10 Bytčianskych zlatiek = 10 eur

Kontakt:

bytcaniabytcanom@gmail.com tel. 0903 884 651, 0903 033 927 / viac informácií nájdete na: www.slusnabytca.sk

Zanechať prvý komentár