Slávnostné posedenie občanov v Malej Bytči

Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien sa v piatok 6.marca 2020 popoludní uskutočnilo v kultúrnom dome v Malej Bytči slávnostné posedenie občanov, venované ženám k ich sviatku. 

Ženy, ale aj mužov privítala poslankyňa mestského zastupiteľstva v Bytči, pani Helena Králiková, ktorá na úvod v krátkom príhovore vyzdvihla rolu ženy v dnešnej spoločnosti. Prítomní si posedeli v družnom rozhovore, pri šálke kávy, poháriku vína a koláčikoch. Vystúpili Heligonkárky z Papradna, trojgeneračná ženská hudobná skupina. Talentované ženy pomedzi krásne a dojímavé ľudové piesne, za doprovodu dvoch harmoník, publikum rozosmievali rázovitým dedinským humorom. 

Stretnutie zorganizoval Klub dôchodcov v Malej Bytči pod vedením  p. Králikovej. V dnešnej dobe o to viac, vážime si takéto čoraz vzácnejšie chvíle a zachovávanie tradícií. Príležitostí na stretávanie sa ľudí jednej obce, stretávanie sa s úsmevom a v úcte za spoločným stolom, nie je nikdy dosť. 

Všetkým ženám sa nielen pri príležitosti sviatku MDŽ prihovárame  a prajeme im pevné zdravie, tvorivé dni naplnené  radosťou, detským smiechom, úspešnou  sebarealizáciu a dobrými ľuďmi!.

Zanechať prvý komentár