Netradičné stretnutie s MIkulášom.

Stretnutie s Mikulášom a rozsvietenie vianočného stromčeka bude tento rok netradičné.V dôsledku nepriaznivého vývoja pandemickej situácie, s ktorou súvisia aj stále platné obmedzenia a hygienické opatrenia, nie je možné uskutočniť veľmi obľúbené a tradičné podujatie v Bytči – Stretnutie s Mikulášom a spoločné rozsvietenie vianočného stromčeka na námestí.

Mikuláš a mesto Bytča však na deti nezabudli. 

V piatok 4. decembra v dopoludňajších hodinách Mikuláš postupne navštívi všetky materské škôlky v meste a v mestských častiach, ZŠ E. Lániho a ZŠ Ul. Mieru, taktiež Špeciálnu ZŠ internátnu a súkromnú materskú škôlku, kde im porozdáva balíčky, ktoré zabezpečilo mesto Bytča. Celkovo bude rozdaných 1100 ks balíčkov.V podvečer o 16:30 hod sa Mikuláš spolu s primátorom mesta pánom Miroslavom Minárčikom odoberú na námestie, kde spoločne rozsvietia vianočný stromček a vianočnú výzdobu, ktorú mesto Bytča doplnilo o nové prvky inštalované pri pódiu. Pri prechádzke mestom bude obyvateľov a hlavne deti čakať svetelný snehuliak, anjel a oblúk.

Z tohto aktu rozsvecovania stromčeka a vianočnej výzdoby zabezpečíme video, ktoré si môžete pozrieť na FB mesta Bytča a webovej stránke mesta Bytča.

Pevne veríme, že budúci rok sa už budeme môcť stretnúť všetci spoločne.
Text: Zdenka Svrčková / Foto: https://slovakia.travel/
Zdroj: www.bytca.sk

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky