Doplnky, ktoré vedia dodať vášmu outfitu originalitu

Doplnky, ktoré vedia dodať vášmu outfitu originalitu

Väčšina žien pozná dni, kedy by síce chceli vyzerať dokonale upravene, ale nedostatok času alebo iné okolnosti prispejú k tomu, že vyzerajú jednoducho obyčajne. Nie každá z nás má ráno toľko času, aby si stihla vytvoriť originálny outfit. Avšak základom nie je mať doma kopu oblečenia, niekedy stačí pár doplnkov, ktoré vedia rozžiariť aj jednoduché tričko s džínsami. Ktoré to sú?

Pri tvorbe originálneho outfitu sa môžeme riadiť tromi pravidlami

1. Základné kúsky 

Základné kúsky znamenajú, že máme doma v šatníku tričká, svetre, nohavice, rifle, šaty a sukne v neutrálnych odtieňoch, ako napr. v čiernej, bielej, béžovej alebo šedej. Základné sa nazývajú aj preto, že ich môžete rôzne kombinovať a tieto farby budú k sebe vždy ladiť a vy sa nemusíte trápiť, že nemáte čo na seba.  

2. Farebné doplnky 

Toto je pravidlo, vďaka ktorému môžeme byť originálne. Ak máme oblečené čierne rifle s čiernym tričkom, naše doplnky môžu byť skutočne rôznych farieb. V dnešnej dobe sa dajú kúpiť naozaj krásne lacné kabelky, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Tvar kabelky je len na vás, spomenieme však zaujímavé aktovky, ktoré sa posledné roky tešia veľkej obľúbenosti. Medzi farebné doplnky sa radia aj rôzne šatky, rukavice, náhrdelníky, náušnice a pod. 

3. Menej viditeľné doplnky 

Hoci ich nezbadáte možno na úplne prvý pohľad, vedia však tiež vzbudiť záujem. Môže to byť napr. decentná farba laku na nechty, príjemná vôňa alebo zaujímavo učesané vlasy. Patrí sem aj líčenie, ktoré môže byť neutrálne alebo výraznejšie. Rovnako to môžu byť aj originálne peňaženky, ktoré síce máte schované v kabelke, ale keď vašu výraznú peňaženku vytiahnete, určite zaujmete nejednu osobu. 

To, aké doplnky zvolíte je len na vás. Myslite však na to, že pri ich kúpe by ste mali myslieť aj na ich reálne využitie a určite nebude na škodu, ak sa budú hodiť k viacerým kúskom vo vašom šatníku. 

Zdroj obrázka:

Viktoria Minkova / Shutterstock.com

Zanechať prvý komentár