Máte doma školáka? Na čo všetko by ste nemali zabudnúť a ako výhodne nakúpiť školské pomôcky

Máte doma školáka? Na čo všetko by ste nemali zabudnúť a ako výhodne nakúpiť školské pomôcky

Rodičia školopovinných detí veľmi dobre vedia, koľko financií minú na rôzne učebné pomôcky, od školskej tašky až po obyčajné obaly na zošity či učebnice. A keď je rodina viacčlenná, určite to pocíti aj náš rodinný rozpočet. Dobrou správou však je, že aj dnes môžete školské potreby a pomôcky nakúpiť čo najvýhodnejšie, on-line a z pohodlia domova. Nemusíte nikam chodiť a ešte aj ušetríte peniaze. To sa rozhodne oplatí, však?

Taška, peračník, zošity, obaly, perá, ceruzky. Čo ešte?

Niekedy pre rodičov nočná mora. Keď sa blíži začiatok školského roka, obchody sú plné žien- matiek ale aj oboch rodičov, ktorí majú v ruke dlhý zoznam všetkých potrebných vecí pre svoje dieťa/deti do školy. A nie vždy nakúpia všetko. Neraz príde dieťa po pár dňoch zo školy s tým, že potrebuje ďalšie pomôcky na taký či onaký predmet. Inokedy treba zase niečo dokúpiť, čo dieťa minie, prípadne sa zoznam pomôcok v priebehu školského roka opäť rozšíri.

Deti školské potreby musia mať, ale nie každý rodič si môže finančne dovoliť kúpiť všetky pomôcky naraz. O tom by vedeli možno rozprávať napríklad matky – samoživiteľky, aké náročné je v súčasnosti mať doma školáka. Našťastie, existujú viaceré e-shopy, kde je možné dostať všetko pre školákov a za výhodné ceny. Širokú ponuku školských pomôcok nájdete napríklad aj na webe Demro.sk.

Riešenie na všetky nečistoty či „nehody“ v domácnosti

Určite neexistuje domácnosť, v ktorej by sme nenašli napríklad čo i len jeden prípravok na čistenie – umývanie riadu, podlahy alebo okien, či nábytku. Práve naopak! Každá správna gazdinka má všetky čistiace prostriedky vždy po ruke a vie presne, ktorý a kedy na čo treba použiť. Hlavne, keď máme doma deti, menšie či väčšie, ktoré sa občas postarajú o „zábavu“, keď niečo vylejú, zašpinia, zhodia alebo sa jednoducho „zababrú“ pri jedení. Niekedy sa môže stať galiba aj vďaka rozliatemu atramentu, vodovým farbám či pri horlivom vypracovávaní domácej úlohy. 

Vtedy jednoducho siahneme po overených čistiacich prostriedkoch, ktoré vrátia našu domácnosť nielen do pôvodného stavu, ale ju aj vynovia, skrášlia, „prevoňajú“ a dodajú ten správny lesk

Zdroj obrázka:

Pressmaster / Shutterstock.com

Zanechať prvý komentár