Príprava dokonale chrumkavých, zlatistých nugetov je výzvou? Áno, pokiaľ nepoznáš recept na správny druh strúhanky. Práve strúhanka – rozstrepená, chrumkavá, pevne priliehajúca k šťavnatému mäsu, robí kúsky kurčaťa tak chutné. Všetci vedia, že nuggetom sa ťažko odoláva. Nie všetci si však uvedomujú, že ich príprava je jednoduchšia, než by sa mohlo zdať.
Obaľovacia zmes na kura – poznáš jej tajnú prísadu?
Strúhanka a jej veľké tajomstvo
V čom spočíva tajomstvo ideálnej zmesi na kuracie mäso? Nad tým premýšľalo (a stále premýšľa!) mnoho gastronómov. Ešte v minulom storočí Robert C. Baker - nazývaný otcom nugetov, Harland Sanders - zakladateľ KFC, najslávnejšej siete reštaurácií podávajúcich kuracie mäso, a tiež celý tím technológov pracujúcich pre McDonald's premýšľali, ako dosiahnuť dokonalé obaľovanie. Tí poslední dokonca požiadali o pomoc firmu špecializujúcu sa na výrobu rybích prstov - ich úlohou bolo vylepšiť strúhanku tak, aby sa ešte lepšie držala mäsa, ako pri smažení, tak pri jedle. Všetky tieto pokusy sa skončili úspechom - vyvinuté receptúry umožnili vytvoriť strúhanku, do ktorej sa zamiloval celý svet.
Obaľovacia zmes na kura - recepty, ktoré... nepotrebuješ
Aj keď sú recepty na obaľovaciu zmes KFC a McDonald's starostlivo strážené, neznamená to, že nemôžeš pripraviť vyprážané kúsky kurčaťa v obale rovnako dobré, ako v uvedených reštauráciách. Nemusíš robiť analýzu zmesi bylín a korenia použitých v receptúre Harlanda Sandersa, aby si zopakoval jeho kulinársky úspech. Nemusíš tiež ako Rober C. Baker so svojimi spolupracovníkmi z Cornellovej univerzity experimentovať s obaľovaním, pridávať kukuričné vločky, ovsené vločky, vajcia alebo strúhanku. Aby ste pripravili dokonalé nuggety, musíte urobiť len jedno: vybrať správnu – hotovú – obaľovaciu zmes na kuracie mäso.

Strúhanka pre gastronómiu
Hotová strúhanka na kura je riešenie, ktoré umožňuje prípravu dokonale chrumkavých zvonku a šťavnatých vo vnútri kuracích nugetov. Úspešne ich zaradíš do jedálneho lístka a bez námahy ich pripravíš. Hotová strúhanka je určená pre gastronómiu, čo znamená, že s jej pomocou pripravíte kura v strúhanke na najvyššej úrovni a to v priebehu niekoľkých okamihov. Dostupná na trhu strúhanka Holly Powder zaručuje efekt rozstrapkania a chrumkavosti rovný strúhanke pripravovanej v populárnych reštauráciách. Nemusíš poznať tajný recept alebo tajnú ingredienciu, aby si mohol servírovať najlepšie nugety.
Holly Powder - univerzálna strúhanka
Príprava po celom svete obľúbených kúskov kurčaťa so zlatistou farbou a rozstrepenou štruktúrou ešte nikdy nebola taká jednoduchá. Objednávaš nevyhnutné produkty (a to priamo od výrobcu), postupuješ podľa inštrukcií, servíruješ vynikajúce nugety, stripsy, krídla, a dokonca aj rybu s ideálnou chuťou a vzhľadom. Výrobca strúhanky Holly Powder siahol po univerzálnom riešení - strúhanka sa dokonale hodí na obaľovanie ako hydiny, tak rýb. Chuť a stupeň ostrosti zaisťujú mäsu marinády a korenia na ryby dostupné u výrobcu.
Obaľovacia zmes ideálna pre každú gastronomickú prevádzkareň
Bez ohľadu na to, či si šéfkuchárom veľké reštaurácie, alebo prevádzkuješ malý gastronomický podnik – úspešne využiješ riešenia ponúkané spoločnosťou Holly Powder. Zlaté nugety v chrumkavom obale v tvojom podniku? Bez žiadnych kulinárskych experimentov? Bez vajíčka, múky, strúhanky? Bez kukuričných vločiek? Bez tajomného receptu? Áno. Je to také jednoduché! Vyskúšajte strúhanku Holly Powder a presvedčte sa, že tajomstvo nuggetov s dokonalou strúhankou spočíva v jednoduchom, hotovom riešení.

Autor článku:
redakcia
Tento článok bol pridaný ako príspevok našich čitateľov.