Príprava dokonale chrumkavých, zlatistých nugetov je výzvou? Áno, pokiaľ nepoznáš recept na správny druh strúhanky. Práve strúhanka – rozstrepená, chrumkavá, pevne priliehajúca k šťavnatému mäsu, robí kúsky kurčaťa tak chutné. Všetci vedia, že nuggetom sa ťažko odoláva. Nie všetci si však uvedomujú, že ich príprava je jednoduchšia, než by sa mohlo zdať.
Strúhanka a jej veľké tajomstvo
V čom spočíva tajomstvo ideálnej zmesi na kuracie mäso? Nad tým premýšľalo (a stále premýšľa!) mnoho gastronómov. Ešte v minulom storočí Robert C. Baker - nazývaný otcom nugetov, Harland Sanders - zakladateľ KFC, najslávnejšej siete reštaurácií podávajúcich kuracie mäso, a tiež celý tím technológov pracujúcich pre McDonald's premýšľali, ako dosiahnuť dokonalé obaľovanie. Tí poslední dokonca požiadali o pomoc firmu špecializujúcu sa na výrobu rybích prstov - ich úlohou bolo vylepšiť strúhanku tak, aby sa ešte lepšie držala mäsa, ako pri smažení, tak pri jedle. Všetky tieto pokusy sa skončili úspechom - vyvinuté receptúry umožnili vytvoriť strúhanku, do ktorej sa zamiloval celý svet.
Obaľovacia zmes na kura - recepty, ktoré... nepotrebuješ
Aj keď sú recepty na obaľovaciu zmes KFC a McDonald's starostlivo strážené, neznamená to, že nemôžeš pripraviť vyprážané kúsky kurčaťa v obale rovnako dobré, ako v uvedených reštauráciách. Nemusíš robiť analýzu zmesi bylín a korenia použitých v receptúre Harlanda Sandersa, aby si zopakoval jeho kulinársky úspech. Nemusíš tiež ako Rober C. Baker so svojimi spolupracovníkmi z Cornellovej univerzity experimentovať s obaľovaním, pridávať kukuričné vločky, ovsené vločky, vajcia alebo strúhanku. Aby ste pripravili dokonalé nuggety, musíte urobiť len jedno: vybrať správnu – hotovú – obaľovaciu zmes na kuracie mäso.

Strúhanka pre gastronómiu
Hotová strúhanka na kura je riešenie, ktoré umožňuje prípravu dokonale chrumkavých zvonku a šťavnatých vo vnútri kuracích nugetov. Úspešne ich zaradíš do jedálneho lístka a bez námahy ich pripravíš. Hotová strúhanka je určená pre gastronómiu, čo znamená, že s jej pomocou pripravíte kura v strúhanke na najvyššej úrovni a to v priebehu niekoľkých okamihov. Dostupná na trhu strúhanka Holly Powder zaručuje efekt rozstrapkania a chrumkavosti rovný strúhanke pripravovanej v populárnych reštauráciách. Nemusíš poznať tajný recept alebo tajnú ingredienciu, aby si mohol servírovať najlepšie nugety.
Holly Powder - univerzálna strúhanka
Príprava po celom svete obľúbených kúskov kurčaťa so zlatistou farbou a rozstrepenou štruktúrou ešte nikdy nebola taká jednoduchá. Objednávaš nevyhnutné produkty (a to priamo od výrobcu), postupuješ podľa inštrukcií, servíruješ vynikajúce nugety, stripsy, krídla, a dokonca aj rybu s ideálnou chuťou a vzhľadom. Výrobca strúhanky Holly Powder siahol po univerzálnom riešení - strúhanka sa dokonale hodí na obaľovanie ako hydiny, tak rýb. Chuť a stupeň ostrosti zaisťujú mäsu marinády a korenia na ryby dostupné u výrobcu.
Obaľovacia zmes ideálna pre každú gastronomickú prevádzkareň
Bez ohľadu na to, či si šéfkuchárom veľké reštaurácie, alebo prevádzkuješ malý gastronomický podnik – úspešne využiješ riešenia ponúkané spoločnosťou Holly Powder. Zlaté nugety v chrumkavom obale v tvojom podniku? Bez žiadnych kulinárskych experimentov? Bez vajíčka, múky, strúhanky? Bez kukuričných vločiek? Bez tajomného receptu? Áno. Je to také jednoduché! Vyskúšajte strúhanku Holly Powder a presvedčte sa, že tajomstvo nuggetov s dokonalou strúhankou spočíva v jednoduchom, hotovom riešení.