Mestská polícia informuje – 19.týždeň

Udalosti v týždni od 09.05.2011 do 15.05.2011

BYtčan.sk - mestaká polícia informujeDňa 09.05.2011 o 12.55 hod. príslušníci Mestskej polície Bytča prijali oznam od obyvateľa mesta Bytča o odcudzení osobného motorového vozidla zn. Škoda 125 L, ktorého bol majiteľom. Na základe prvotných informácií bolo vykonané prepátravanie mesta. Uvedené osobné motorové vozidlo bolo neskôr nájdené, pričom majiteľ vozidlo zaparkoval na inom mieste ako si pôvodne myslel.

Dňa 10.05.2011 o 21.37 hod. bolo hliadke mestskej polície oznámené, že v miestnej pivárni sa niečo deje. Po príchode hliadky na miesto táto zistila, že došlo k lúpežnému prepadnutiu službukonajúceho čašníka. Hliadka mestskej polície zabezpečila miesto činu a prípad odovzdala z dôvodu vecnej príslušnosti štátnej polícii k realizácii.

 

Dňa 12.05.2011 bola obyvateľkou Bytče na Mestský úrad v Bytči prinesená nájdená peňaženka s finančnou hotovosťou a dokladmi. Príslušníci mestskej polície zistili majiteľa ktorému peňaženku odovzdali.

Dňa 14.05.2011 v nočnej dobe počas výkonu služby hliadka mestskej polície kontrolou prevádzok zistila, že v Bytči na ul. Štefánikovej majiteľ zabudol uzamknúť svoju predajňu. Tento bol ihneď vyrozumený a predajňu uzamkol. Škoda nevznikla žiadna.

V uplynulom týždni mestská polícia v Bytči vyhľadala a objasnila viacero priestupkov porušenia VZN mesta o niektorých podmienkach držania psov, ako i požívania alkoholických nápojov na verejnom priestranstve a dodržiavania zatváracích hodín určených Mestským úradom Bytča.

Mestská polícia Bytča venuje zvýšenú pozornosť požívaniu alkoholických nápojov mladistvými. Len od piatka do nedele zistila dychovými skúškami požívanie alkoholu u 8 mladistvých.

 

Ing. František Posluch
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár