Mestská polícia informuje – 20.týždeň

Udalosti v týždni od 16.05.2011 do 22.05.2011

BYtčan.sk - mestaká polícia informujeV obchodnom dome Billa boli zadržané dve maloleté dievčatá ktoré odcudzili drobný tovar ako Fernet, ceruzky, cukrovinky a iné kancelárske potreby v celkovej hodnote 23,63 Eura. Vzhľadom k tomu, že sa jednalo o osoby maloleté, mestskí policajti tieto po zistení totožnosti odovzdali rodičom.

 

Hliadka Mestskej polície zasahovala v Bytči na ul. Hlinkova voči 31 ročnému mužovi, ktorý opakovane fyzicky napadol manželku a ďalších členov svojej rodiny. Voči útočníkovi boli použité donucovacie prostriedky a to hmaty, chvaty a putá. Po predvedení bol tento odovzdaný štátnej polícii k realizácii.

Na sídlisku v Bytči ako i v prímestskej časti Hliník sa opakovane pohybovali štátni príslušníci Poľskej republiky, ktorí predávali rôzny tovar. Hliadka mestskej polície predajcov vyriešila blokovou pokutou a ďalšiu činnosť zakázala.

Na sídlisku v Bytči na jednom z balkónov obytného domu za ulicou Okružná sa usadil roj včiel. Hliadka Mestskej polície miesto zaistila a zabezpečila včelára, ktorý včely bezpečne odobral. Mestská polícia Bytča obdržala oznam, že do kostola sa dobíja nejaká osoba pod vplyvom alkoholu.

Keďže v tomto čase prebiehala náuka k prvému svätému prijímaniu správanie tohto muža bolo
nemiestne a neetické. Táto osoba bola okamžite z miesta vykázaná.

 

Ing. František Posluch
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár