Mestská polícia informuje – 21.týždeň

Udalosti v týždni od 23.05.2011 do 29.05.2011

BYtčan.sk - mestaká polícia informujeMestskí policajti v uplynulom týždni zistili viacero prípadov požitia alkoholu mladistvými. Priestupcovia, ktorí mladistvým alkohol poskytli boli riešení blokovou pokutou. V posledných dňoch bol zaznamenaný zvýšený výskyt osôb ktoré požili alkohol a bezvládne ležali na chodníku, alebo na ceste. Taktiež bolo viacero osôb ktoré boli pod vplyvom alkoholu vykázané z priestorov kde obťažovali spoluobčanov.


Na úseku prevencie mestskí policajti zahájili pod záštitou primátora mesta Bytča v materskej škole v Bytči na ulici Dostojevského preventívny projekt Bezpečne na cestách. Škôlkarom mestskí policajti prakticky ukázali a vysvetlili
ako sa majú správať bezpečne na ceste, aby nedošlo k ohrozeniu ich života a zdravia.

V sobotu nad ránom o 04.50 hod. hliadka mestskej polície zistila 26 ročného Ľ.S. z ulice Gaštanová, ktorý pod  vplyvom alkoholu v Bytči na ulici S. Sakalovej odkopol smetný kôš. Jeho konanie je posudzované ako hrubé správanie.

Službukonajúca hliadka mestskej polície v nedeľu o 00.28 hod. obdržala oznam o narušení predajne na námestí v Bytči. Kontrolou objektu nebolo narušenie objektu potvrdené, išlo len o falošný poplach.

Počas uplynulého týždňa mestskí policajti riešili 25 priestupkov na úseku dopravy. Jedná sa o neustále sa opakujúce priestupky porušenia zákazu zastavenia a zákazu státia. Mnohé priestupky sú riešené opakovane a to aj napriek tomu, že vodiči vedia o zaznamenávaní dopravných priestupkov kamerovým systémom.

 

Ing. František Posluch
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky