Mestská polícia informuje – 38.týždeň

Udalosti v týždni od 19.09.2011 do 25.09.2011

Mestskí policajti navštívili škôlkarov v Pšurnoviciach

Zahájením nového školského roka pribudlo pre preventistov Mestskej polície Bytča množstvo úloh v oblasti prevencie, ktorá je zameraná hlavne na projekty pre deti a mládež. V uplynulom týždni mestskí policajti navštívili škôlkarov v Pšurnoviciach, kde ich formou hry a hlavne vlastnou aktivitou oboznámili so správaním na ceste a nástrahami, ktoré im hrozia. Škôlkari mestských policajtov prijali vrúcne a veľmi srdečne, o čom svedčili ich rozžiarené detské oči.

Službukonajúca hliadka Mestskej polície Bytča počas obchádzkovej služby našla v Bytči na ulici Lúčna pod oknami jednej z bytoviek ležať na zemi psíka, ktorý bol zranený. Mestskí policajti zraneného psíka odviezli na ošetrenie k veterinárovi. Ďalším šetrením bolo zistené, že psík vypadol z pootvoreného okna majiteľovi, ktorý bol v tom čase mimo územia Slovenskej republiky.

Ranený psík

Príslušníci mestskej polície zistili v Bytči pri bývalej materskej škôlke, ktorá je v majetku Mesta Bytča nelegálnu skládku pilín. Operatívnym šetrením boli zistené osoby, ktoré túto skládku založili. Na vlastné náklady boli povinné skládku zlikvidovať. Priestupok je v štádiu riešenia.

Nelegálna skládka pilín

V stredu pred druhou hodinou rannou bol hliadkou mestskej polície na Námestí v Bytči nájdený ležiaci zranený muž, ktorý mal na temene hlavy silne krvácajúcu tržnú ranu. Okamžite mu bola poskytnutá prvá pomoc a privolaná záchranka. Keďže muž bol aj pri ošetrení agresívny, mestskí policajti ošetrujúcemu lekárovi asistovali aj počas prevozu na úrazové oddelenie do Žiliny.

Poranenie hlavy

Ing. František Posluch
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky