Mestská polícia informuje – 48.týždeň

Udalosti v týždni od 28.11.2011 do 4.12.2011

Mestska policia informujeMestská polícia počas hliadkovej služby kontroluje aj objekty, ktoré by mali byť riadne uzatvorené a uzamknuté. Aj napriek neustále sa opakujúcim upozorneniam na neuzamykanie objektov, mestskí policajti zistili otvorené vchodové dvere na Materskej škole v Bytči na ulici Hurbanova, ako i na kostole v Hrabovom. Aj touto cestou upozorňujeme správcov budov na odstránenie zistených nedostatkov.

nauzamknuté dvere nauzamknuté dvere

Aj napriek tomu, že zima ešte poriadne neudrela, hliadka mestskej polície riešila vykázanie sociálne slabej osoby v podnapitom stave z priestorov polikliniky v Bytči. Je veľmi nepríjemné a zároveň neznesiteľné, ak osoby pod vplyvom alkoholu si privlastňujú a znečisťujú priestory, ktoré využívajú všetci občania.   

osoba v budove polikliniky

Hliadka mestskej polície zasahovala v Bytči v miestnom pohostinstve voči 29 ročnému výtržníkovi, ktorý rozbíjal poháre a slovne urážal obsluhujúci personál. Vzhľadom k tomu, že nebola naplnená skutková podstata výtržníctva a poškodený sa s priestupcom dohodol na náhrade škody, vec bola ukončená.

 

rozbité poháre

Tak, ako každoročne, aj tento rok v predvianočnom čase mestská polícia upozorňuje všetkých občanov k opatrnosti pri vianočných nákupoch. Zvlášť je potrebné venovať zvýšenú pozornosť svojim peňaženkám, ktoré sa stávajú pri neopatrnosti ľahko dostupnou korisťou pre zlodejov. Hliadky mestskej polície budú monitorovať nákupné miesta aj v civilnom odeve tak, aby aj operatívnou formou napomáhali ochrániť občanov pred zlodejmi.

vianočné nákupy

 

Ing. František Posluch
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár