Mestská polícia informuje – 24.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 11.06.2012 do 17.06.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeHliadka mestskej polície zistila vývoz stavebného materiálu do obce Malá Bytča k Váhu na súkromný pozemok. Po preverení bolo zistené, že ide o nelegálny vývoz stavebného odpadu.  Vlastným šetrením bol zistený priestupca, ktorý je obyvateľom obce Štiavnik.

skládka

skladka05.jpg

Záškoláctvo je jeden z najbežnejších problémov, ktoré sa vyskytuje na školách, s čím narastá i množstvo zameškaných hodín u žiakov.  Počas výkonu služby hliadka mestskej polície zistila záškoláctvo u 14-ročného róma z Detského domova Bytča, ktorý nebol na vyučovaní ale túlal sa v meste Bytča. Žiak bol odovzdaný k riaditeľovi školy. 

záškoláctvo

záškoláctvo

Počas kontroly ulice J. Kráľa hliadka Mestkej polície Bytča zistila, že pri predajni autodielov sa nachádza motorové vozidlo červenej farby, typu Škoda Favorit, ktoré má pootvorené zadné dvere. Po obhliadke motorového vozidla hliadka zistila, kto je držiteľom motorového vozidla. Osoba, ktorá bola užívateľkou auta sa na základe vyrozumenia hliadky mestskej polície dostavila na miesto a uviedla, že zabudla svoje auto uzamknúť.

pootvorené dvere

pootvorené dvere

Mestskí policajti v Bytči zabezpečovali verejný poriadok v Malej Bytči počas hasičskej súťaže. Keďže išlo o rozsiahlu športovo – spoločenskú akciu, kontroly boli častejšie. Počas akcie nebol zaznamenaný žiadny incident, a to najmä na základe dobrej práce organizátora podujatia.

Hasičská súťaž Malá Bytča

Hasičská súťaž Malá Bytča

Hasičská súťaž Malá Bytča

Preventisti Mestskej polície v Bytči vykonali pri príležitosti „Dňa otcov“ ukážky pre deti materskej školy Bytča – Pšurnovice. Deťom bola predstavená výzbroj a výstroj mestských policajtov, práca mestských policajtov v teréne spojená s rôznymi hrami. Deti si odnášali neopakovateľné zážitky.

Deň otcov Pšurnovice

Deň otcov Pšurnovice

Deň otcov Pšurnovice

Deň otcov Pšurnovice

Ing. František Posluch 
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky