Mestská polícia informuje – 15.týždeň

Udalosti v týždni od 09.04.2012 do 15.04.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeMestská polícia prijala opatrenia spojené s organizovaním futbalových zápasov v Bytči. Jedná sa o bezpečnostné opatrenia pre ochranu majetku obyvateľov a mesta, ako i opatrenia spojené s výtržnosťami fanúšikov futbalu. Mestskí policajti budú nasadzovaní na každý zápas, z ktorého bude vyplývať akékoľvek riziko.

 Doposiaľ nebol zaznamenaný s mestskou políciou žiadny incident, žiadne narušenie verejného poriadku, ako i poškodzovanie majetku.

monitorovanie futbalových zápasov

monitorovanie futbalových zápasov

Počas výkonu služby sa mestskí policajti stretávajú s podnapitými osobami, ktoré na verejnom priestranstve vzbudzujú verejné pohoršenie. V mnohých prípadoch sa jedná o osoby ktoré potrebujú zdravotnícke ošetrenie vzhľadom na ich rozsah zranení. Mestskí policajti takýmto osobám zabezpečia ošetrenie a z verejného priestranstva ich vykážu.

podnapitá osoba

podnapitá osoba

podnapitá osoba

Na základe oznámenia občanov boli mestskí policajti privolaní k zranenému mužovi do mestskej časti Hliník, ktorý mal na čele hlbokú reznú ranu následkom pádu cez presklené dvere. Hliadka muža ošetrila. Nakoľko nebola k dispozícii žiadna sanitka na odvoz muža na ďalšie odborné lekárske ošetrenie, mestskí policajti ho do Bytče odviezli služobným vozidlom a odovzdali lekárom.

ranený muž

Ing. František Posluch 
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky