MsP Bytča informuje – 27.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 09.07.2012 do 15.07.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Príslušníci Mestskej polície Bytča obdržali dňa 09.07.2012 oznam, že na štátnej ceste 1/18 smerom do obce Hrabové sa nachádza labuť. Po preverení oznamu hliadka zistila, že labuť sa na uvedenom mieste nachádzala, v dôsledku toho,  že bola zranená, boli príslušníkmi mestskej polície ihneď privolaní pracovníci Štátnej ochrany zvierat.

Pracovníci Štátnej ochrany zvierat labuť odchytili a odviezli na ošetrenie.

labuť na ceste

labuť na ceste

Preventisti mestskej polície si pripravili na futbalovom ihrisku dňa 11.07.2012 preventívno – výchovnú činnosťzameranú na deti prvého stupňa základnej školy v dennom letnom tábore. Deti mali možnosť vidieť a oboznámiť sa s ukážkami výzbroje a výstroje práve od príslušníkov mestskej polície.

preventívno - výchovná činnosť

preventívno - výchovná činnosť

preventívno - výchovná činnosť

Hliadka mestskej polície obdržala oznam, v ktorom volajúca osoba na telefónne číslo 159 uviedla, že do priestorov penziónu Jesienka sa dobíja neznáma osoba a búcha do vchodových dverí. Po obhliadke miesta príslušníci Mestskej polície ihneď zaistili páchateľa, ktorý tento čin páchal.

poškodené dvere

poškodené dvere

Mesto Bytča si počas leta pripravilo pre občanov kultúrne programy. Jedným z kultúrnych programov bolo aj vystúpenie rôznych hudobných skupín pod názvom Rockstonefest. Hliadka mestskej polície zabezpečovala kontrolu futbalového štadióna, na ktorom sa vystúpenia hudobných skupín konali.

 

 

 

 

Rockstonefest 2012

Rockstonefest 2012

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár