MsP Bytča informuje – 29.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 16.07.2012 do 22.07.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Hliadka mestskej polície počas výkonu služby zistila, že na ceste smerom do obce Malá Bytča je zranená líška. Príslušníci mestskej polície ihneď celú skutočnosť nahlásili hospodárovi poľovníckeho zväzu, ktorý líšku z daného miesta odpratal.

líška

Požitie alkoholu u jednotlivcoch mladistvých, či dokonca mladších ako 18 rokov je problémom, ktorý rieši mestská polícia. V dôsledku neustáleho požívania alkoholu u mladistvých a maloletých bola dňa 20.07.2012 príslušníkmi mestskej polície vykonaná preventívna akcia zameraná na požívanie alkoholu. Počas akcie bol hliadkou mestskej polície zaznamenaný jeden priestupok.

preventívna akcia

preventívna akcia

preventívna akcia

Mesto Bytča si pripravilo pre občanov opäť kultúrne podujatie, vystúpenie hudobnej skupiny na Námestí SR, a to dňa 21.07.2012. Činnosť mestských policajtov bola zameraná práve počas vystúpenia hudobnej skupiny na dodržiavanie verejného  poriadku.

kultúrne leto

kultúrne leto

Aj napriek častému kontrolovaniu venčenia psov mestskou políciou, majitelia svojich psov nie vždy odstraňujú exkrementy. Bolo tomu tak aj dňa 17.07.2012  na sídlisku pri potravinách Koruna v Bytči. Hliadky mestskej polície zaznamenali viackrát i rušenie nočného kľudu. Priestupky týkajúce sa rušenia nočného kľudu boli ihneď doriešené v blokovom konaní na mieste.

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár