Moyzesova ulica opäť prejazdná

Moyzesova ulica v Bytči opäť prejazdnáPo tom čo sa opäť rozhýbala dlažba na Moyzesovej ulici, pristúpil zhotoviteľ stavebného diela k jej oprave. Mesto využilo svoje reklamačné právo u dodávateľa stavby a oprava komunikácie sa uskutočnila v rámci reklamácie. Cesta bola uvedená do pôvodného stavu, čiže podsypaná štrkovinou a položenou dlažbou. Iné riešenie zatiaľ nie je možné.

„Oprava vozovky komunikácie Moyzesova ul. v Bytči sa uskutočnila v rámci reklamácie diela. Pri oprave muselo byť zachované pôvodné riešenie, podľa schváleného projektu stavby. Päťročná lehota projektu končí v roku 2015.“ – povedala pre bytcan.sk prednostka MÚ Ing. Kramarová.

Konštrukcia vozovky bola navrhnutá ako stredne ťažká s občasným pohybom nákladných automobilov. Keďže Moyzesova ulica sa využíva ako vstup do mesta nielen pre návštevníkov, ale hlavne zásobovanie, zaujímalo nás či MÚ neplánuje pohyb týchto automobilov obmedziť.

„Je možné, že v snahe zachovania dobrého stavu komunikácie, jej užívania a predídeniu poškodzovaniu vozovky,
mesto bude musieť prijať určité dopravné obmedzenia. Tieto obmedzenie by sa však určite nemali dotknúť všeobecného užívania komunikácií, napríklad občanov“ – dodala prednostka MÚ.

Moyzesova ulica v Bytči opäť prejazdná

Foto: MÚ Bytča

 

Zanechať prvý komentár