Aj vy môžete mať dokonale rovné a žiarivo biele zuby

O dokonalom chrupe snívame mnohí. Nie vždy sa nám ho však podarí dosiahnuť a to ani pri adekvátnej starostlivosti o zuby. Často nás trápia nie úplne rovné zuby, či nie úplne biele zuby. Oba tieto problémy však majú svoje riešenia.

Aj vy môžete mať dokonale rovné a žiarivo biele zuby
Zdroj obrázku: Cookie Studio / Shutterstock.com

Zubný strojček, o ktorom ani nebudete vedieť, že ho máte. A naviac je naozaj účinný

Začnime najskôr krivými zubami. Nikto dopredu nevie, ako mu zuby narastú, ale ak tie vaše nie sú dokonale rovné, nevadí, je možné to zmeniť. Ako? Samozrejme, na nápravu krivých zubov sa používa zubný strojček.

Špičkou v tejto oblasti je neviditeľný zubný strojček Invisalign. Nejde o lacnú záležitosť, ale len s ťažkosťami by ste hľadali lepší spôsob, ako korigovať krivé zuby. Invisalign je účinný a áno, v jeho prospech hrá aj estetická stránka veci. Je neviditeľný, takže už žiadny „drôtový“ úsmev.

Účinné bielenie zubov doma? S bieliacimi pásikmi nie je problém

A čo so zubami, s ktorými si neviete pomôcť v otázke ich bielenia? Zuby si síce umývate pravidelne, ale váš úsmev má stále trochu (ale predsa) žltkastý nádych a rozhodne to nie je žiarivo biely „hollywoodsky“ úsmev?

Vieme, kde je problém. Zafarbenie zubov totižto nie je na povrchu, ale pod sklovinou. A v takom prípade si môžete zuby akokoľvek „drhnúť“, nepomôže vám to, pretože každá zubná pasta čistí zuby len na povrchu.

To však neznamená, že účinné bielenie zubov doma nie je možné a že ste odkázaný len na drahé ambulantné bielenie. Alternatívou, ktorá vám prinesie skvelé výsledky, sú bieliace pásiky. Tie totižto obsahujú rovnaké ingrediencie aké používajú aj zubní lekári. Ale sú podstatne lacnejšie a kvôli bieleniu zubov s pásikmi nemusíte nikam chodiť. Takže nešetria len vašu peňaženku, ale aj váš čas. A vo výsledku získate skutočne žiarivo biely úsmev.

Zanechať prvý komentár