Je váš prepravca tovaru naozaj flexibilný? Rýchlosť a spoľahlivosť sú na prvom mieste

Hľadáte spoľahlivú spoločnosť, ktorá vám poskytne naozaj profesionálne služby prepravy tovaru? Ste na správnom mieste.

Preprava tovaru je dnes už neoddeliteľnou súčasťou nášho pracovného alebo súkromného života. Využívame ju aj vo voľnom čase, o podnikaní ani nemusí byť reč. Je však dôležité, aby sme si na to najali naozaj kvalitnú spoločnosť. Na Slovensku spĺňa aj tie najprísnejšie požiadavky Carroute.sk.

 

Najväčšie benefity spoločnosti

 

Medzi najväčšie plusy spoločnosti patrí efektivita a rýchlosť služieb. Na to využíva hlavne efektívnu a jednoduchú komunikáciu so zákazníkom. Len tak sa dá dosiahnuť bezproblémovej prepravy tovaru podľa vašich presných požiadaviek. K spokojnosti určite pomáha aj výhodná cena služieb. Pri tovare do 3,5 tony by ste podobnú na našom trhu hľadali len ťažko. Pre nás je dohliadnutie na všetky zásielky samozrejmosťou. Položte si otázku, je tomu u konkurencii tiež tak? Vozidlá sme pre dokonalý prehľad vybavili GPS, čím máme objednávku neustále pod kontrolou. V neposlednom rade sa sústredíme aj na flexibilitu, ktorú zaručí veľká flotila vozidiel s rôznym vybavením.

Je váš prepravca tovaru naozaj flexibilný?
Zdroj obrázku: m.mphoto / Shutterstock.com

Preprava tovaru musí byť flexibilná a expresná

 

Staneme sa vašim prepravcom, ktorý zvládne aj špecifické formy prepravy. Nerobia nám problémy ani nadmerné hmotnosti či špecifické veľkosti tovaru. Chápeme, že v dnešnej dobe je čas veľmi vzácny, preto poskytujeme aj služby extrémne rýchleho dodania. Príprava prepravy na mieru nie je u nás len frázou.

Flexibilitu dosahujeme vďaka skvele vybavenému vozovému parku, s ktorým vám pomôžeme s prepravou všetkých druhov materiálov. Nebojte sa nás kontaktovať aj pri paletovom tovare, ktorý zvládneme rýchlo vyložiť a naložiť pomocou hydraulickej plošiny alebo ruky. K dispozícii máme aj špecifickú celovozidlovú prepravu či zásobovanie s individuálnym prístupom k zákazníkovi. V Car Route sme nezabudli ani na expresnú dopravu s doručením tovaru v samotný deň. V portfóliu našich služieb sa nájde aj preprava tovaru v podobe nábytku a jeho sťahovanie.

Zanechať prvý komentár