Voľba vedúceho TS

bytčan.sk - O Bytči našimi očamiSom rád, že sa opäť stránka bytčan.sk dostala do širšieho povedomia Vás bytčanov. Pretože po jeho výpadku,  spôsobeného mojou časovou zaneprázdnenosťou a nutnosťou prechodu na nový administračný systém,  som už ani neveril, že si opäť získa Vašu pozornosť. Doba sa zmenila a všetko je inak ako pred 5-timi rokmi, kedy som začal realizovať svoju myšlienku bytčan.sk. Chcel som vyplniť chýbajúci komunikačný článok medzi občanmi a vedením mesta. Predstavoval som si, že sa budeme všetci podieľať na jeho chode, prispievať článkami, pozvánkami na spoločenské udalosti a podobne.

  Že sa spoločne podelíme o to,čo sa nám v Bytči podarilo, alebo práve naopak – nepodarilo. To čo nás teší, alebo naopak neskutočne vytáča. Čiastočne sa moje predstavy naplnili aj vďaka viacerým prispievateľom, za ich články im chcem ešte raz poďakovať. Táto predstava „spoločného“ fungovania je stále v mojich predstavách, aj keď už sme asi všetci sfejsbukovali.

 

Vždy ma poteší, keď vidím nový mail s článkom na bytčana. Aj keď žiaľ musím ich veľmi selektovať a 98% ich je len osočujúcich, plných osobných útokov bez dôkazov – nepoužiteľných. Tak sa ku mne dostal aj článok o Transparentnosti v Bytči. Keďže sedeli v ňom uvádzané fakty s faktami na oficiálnej stránke mesta Bytča, nebol dôvod ho nezverejniť. Veď to bolo vždy mojim cieľom – prinášať Vám čitateľom názory našich spoluobčanov.

 

Hneď po zverejnení sa rozbehla diskusia, veď v dnešnej internetovej dobe je veľmi jednoduché vyjadriť svoj názor.  Vieme však objektívne zhodnotiť to, čo sa skrýva za rozhodnutím, či je správne, alebo nesprávne? To už  je na posúdení čitateľov a je logické, že na jednu vec máme rôzne názory. Dôležitá je však forma vyjadrenia. Väčšinou žiaľ len anonymná pod nič neznamenajúcimi prezývkami . Prečo?  Položme si otázku, koľkí by vedeli povedať do očí, to čo dokážu anonymne napísať?

 

Všetkých Vás čitateľov bytčan.sk, všetkých diskutujúcich  by som  rád pozval na zasadnutie Mestského zastupiteľstva 14.4.2011 o 15.00hod do Kultúrneho domu v Bytči !!! Zasadnutia MZ sú verejné a práve na ňom sa budete môcť dopátrať pravdy  o voľbe vedúceho TS a o problematike, ktorej sme sa venovali v predošlom článku. Poďme teda spoločne hľadať pravdu a začnime sa aktívne zaujímať o veci verejné.

 

Zanechať prvý komentár