Prvé zaváhanie lídra

Bytcan.sk - vysledky sportových zápasovNaši futbalisti našli až v desiatom kole IV. ligy svojho premožiteľa. Na Orave prvý krát v tomto ročníku prehrali rozdielom dvoch gólov. Rovnako reprezentantky hádzanej v ženskej kategóri doma remizovali. Žiačky a dorastenky opäť nezaváhali.

 

Bytča mala od začiatku zápasu územnú prevahu na ihrisku. Žiaľ súper potrestal nepremenenú šancu Šusteka, ktorý svoju strelu umiestnil vysoko nad bránu. Po rýchlej rozohrávke a následneho portiútoku domáci hráči šli do vedenia. Bytčanov to však nezlomilo a do polčasu boli oveľa futbalovejší. Výsledok sa im však nepodarilo zvrátiť.

 

Rovnako po polčase vybehli na súpera a na ihrisku dominovali. Stav sa nezmenil ani po  krásnom úniku Hrtánka, ktorý nedokázal svoje sólo zúročiť do vyrovnávajúceho gólu. Aj napriek prevahe sa presadili opäť domáci a po peknej kombinácií v 72. minúte upravili stav na konečných 2:0. Oravská Jasenica tak ukorystila prvé tri body futbalistom nášho mesta.  Prvá prehra až v desiatom kole, to je fantastický úspech. Aj napriek prehre sú naši futbalisti na prvom mieste so šesťbodovým nádskokom pred druhým Kysuckým Lieskovcom.

V ďalšom kole privítajú naši futbalisti hostí z Liptovského Hrádku. Príďte ich aj svojimi hlasivkami podporiť v nedeľu (16.11.2011) podporiť. Zápas začína o 14:00 hod.

Hádzaná

Kompletný výsledkový servis družstiev MHK Bytča.

  • 1. LIGA ŽENY – 5. kolo:

 MHK BYTČA – ŠŠK CVČ FERPLAST NESVADY – IMEĽ 26:26 (13:14)

  • 1. LIGA STARŠIE DORASTENKY (sk. A) – 5. kolo:

 MHK BYTČA – HK ŠTART TRENČÍN 37:28 (24:13)

  • 1. LIGA MLADŠIE DORASTENKY (sk. A) – 5. kolo:

MHK BYTČA – HK ŠTART TRENČÍN 43:17 (23:7)

  • MAJSTROVSTVÁ ZA – TN KRAJA – MLADŠIE ŽIAČKY – 5. kolo:

MHK BYTČA – HK SLÁVIA PARTIZÁNSKE „A“ 28:7 (12:2)

MHK BYTČA – HK SLÁVIA PARTIZÁNSKE „B“ 30:5 (12:4)

  • MAJSTROVSTVÁ ZA – TN KRAJA – STARŠIE ŽIAČKY – 5. kolo:

MHK BYTČA – HK SLÁVIA PARTIZÁNSKE „A“ 29:18 (21:4)

MHK BYTČA – HK SLÁVIA PARTIZÁNSKE „B“ 35:17 (14:7)

 

Zdroj: mhkbytca.sk

Zanechať prvý komentár