Mestská polícia informuje – 44.týždeň

Udalosti v týždni od 31.10.2011 do 6.11.2011

Bytcan.sk - Mestská polícia informujeMestská polícia Bytča aj počas uplynulého týždňa až do skončenia pamiatky zosnulých pokračovala v zvýšenom výkone služby na cintorínoch zameranom na predchádzanie krádeží, riadenia dopravy a udržiavania verejného poriadku. V celom služobnom obvode nebola zaznamenaná žiadna vážnejšia udalosť.

hliadky na cintorínoch

Vzhľadom k tomu, že od 01. 11. 2011 platí novelizácia zákona o cestnej premávke, príslušníci MsP Bytča svoju činnosť zamerali aj na dodržiavanie tohto zákona. Primátor mesta rozhodol o tom, že všetky porušenia zákona v súvislosti s parkovaním na chodníkoch budú do 11. 11. 2011 riešené upozornením tak, aby si vodiči zvykli, že v zóne, ktorá je označená sa parkovať na chodníku nesmie. Na iných neoznačených úsekoch sa na chodníku parkovať môže za dodržania vzdialenosti 1,5 m. Táto šírka chodníka slúži jednoznačne pre chodcov.

Kontroly parkovania

Parkovanie vozidiel

leták - šikanovaniePreventisti Mestskej polície vypracovali projekt s názvom „Šikanovanie problém, o ktorom musíš vedieť“. Tento projekt je pripravený na prezentáciu na všetkých školách okresu Bytča. Je zameraný na poukazovanie a odhaľovanie šikanovania medzi našou mládežou tak, aby sme vedeli tento problém riešiť a odstrániť ho. Už tento týždeň budú vykonané prvé prezentácie tohto projektu na Základných školách v Bytči.

V sobotu pred polnocou hliadka Mestskej polície našla v služobnom obvode na ceste ležať neznámeho mladého muža, ktorý mal na hlave početné zranenia. Muž bol silne pod vplyvom alkoholu. Mestskí policajti muža odovzdali rodinným príslušníkom.

ranený muž pod vplyvom alkoholu

Ing. František Posluch
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár