Mestská polícia informuje – 5.týždeň

Udalosti v týždni od 30.01.2012 do 05.02.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeV bežnej praxi mestských policajtov patria aj nálezy rôznych vecí, ktoré sa vracajú pôvodným vlastníkom. Takto to bolo aj v prípade nájdenia osobných dokladov patriacich 65 ročnému mužovi z Považskej Bystrice.

 Hliadka Mestskej polície Bytča osobné doklady našla počas výkonu služby. Ďalším šetrením bolo zistené, že tieto doklady boli majiteľovi odcudzené.

bytcan.sk - MP informuje

Vzhľadom na zhoršenie počasia a príchod veľmi silných mrazov mestskí policajti neustále monitorujú ľudí bez domova, ktorí sa ocitli na ulici a nemajú strechu nad hlavou. Hliadky mestských policajtov sa zamerali hlavne na to, či tieto osoby sa vedia v týchto silných mrazoch o seba postarať, a či nehrozí ich zamrznutie. V súčasnej dobe sa zdržujú na jednom mieste, kde majú vybudované provizórne príbytky. Ku dnešnému dňu nebol zaznamenaný ani jeden prípad zamrznutia alebo podchladenia takejto osoby.

ľudia bez domovaľudia bez domova

Býva už pravidlom, že mestskí policajti riešia priestupky drobných krádeží. Takto tomu bolo aj uplynulý týždeň, kedy v predajni Jednota v Bytči boli v dvoch rôznych dňoch zadržané dve osoby, ktoré sa dopustili krádeží. V prvom prípade sa jednalo o 15 ročného Zdenka G. z Bytče, ktorý odcudzil sladkosti. V druhom prípade sa jednalo o 58 ročnú Máriu M. z Bytče, ktorá odcudzila farbu na vlasy.

odhalenie krádežíodhalenie krádeží

Obyvatelia Bytče a prímestských častí sa obracajú na Mestskú políciu s požiadavkami o odchytávanie túlavých psov. Nie vždy sa však jedná o psov, ktorí sa túlajú, ale ktorých niekto vypustí z uzatvorených objektov, alebo sami utečú. Takto to bolo aj v prípade odchytu psa plemena Golden Retriver.

zatúlaný pes

Ing. František Posluch 
náčelník MsP Bytča

 

 

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár