Mestská polícia informuje – 20.týždeň

Udalosti v týždni od 14.05.2012 do 20.05.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informujeV rámci projektu „Bezpečne na cestách“ sa preventisti mestskej polície zúčastnili v spolupráci so štátnou políciousúťaže detí v jazde na bicykli.

 Súťaž bola zameraná na správnu jazdu na bicykli s dodržiavaním všetkých dopravných predpisov. Najšikovnejšie deti boli odmenené vecnými cenami.

súťaž detí

súťaž detí

súťaž detí

súťaž detí

Na základe oznamu bola hliadka mestskej polície privolaná do Bytče na ulicu Hlinícku, kde sa do ovocného sadu dostalzrazený srnec. Tento bol tak splašený, že z oplotenia záhrady skočil rovno pod idúce motorové vozidlo. Na miesto bol privolaný poľovný hospodár.

srnec

V priebehu výkonu služby hliadka mestskej polície spozorovala na zemi ležiacu osobu pred pohostinstvom v Bytči na ulici Sakalovej. Keďže osoba bola zranená bola ihneď privolaná RZP. Nakoľko sa osoba agresívne správala, lekár požiadal mestských policajtov o asistenciu. 

ranená osoba

Tak ako aj iné mestá, aj Bytča žila v uplynulých dňoch hokejom. Mestskí policajti monitorovali fanúšikov, či nedochádza k výtržnostiam a k poškodzovaniu majetku. V rámci celého služobného obvodu nebola zaznamenaná žiadna udalosť a nebol zaznamenaný žiadny zákrok v súvislosti s týmto športovým podujatím.

Mestskí policajti na základe oznamu obyvateľov riešili podnapitého muža, ktorý v bytovke v Bytči na ulici Hliníckej obťažoval nájomníkov. Tento bol z bytových priestorov vykázaný. Jednalo sa o obyvateľa Malej Bytče.

podnapitý muž

Ing. František Posluch 
náčelník MsP Bytča

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár