MsP Bytča informuje – 31.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 30.07.2012 do 05.08.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Pri kontrole parku na ulici Rázusovej bolo hliadkou mestskej polície zistené vyvrátenie viacerých stĺpikov s osvetlením, ktoré sa nachádzajú pozdĺž chodníka v uvedenom parku. Táto skutočnosť je v riešení, nakoľko sa hliadke zatiaľ nepodarilo zistiť osobu, respektíve osoby, kto uvedenú škodu na majetku mesta spôsobil.

vyvrátený stĺpik

Počas kontrol objektov, ktoré pravidelne prevádzajú hliadky Mestskej polície bolo dňa 02.08.2012 zistené otvorené okno na Centre voľného času, ktoré sa nachádza nad jedálňou Základnej školy na ulici Mieru. O uvedenej skutočnosti bol vyrozumený riadiaci pracovník.

otvorené okno

Dňa 04.08.2012 obdržala hliadka mestskej polície  telefonický oznam, že v časti Kaplnka behá Nemecký ovčiakčiernej farby. Oznam bol okamžite preverený, následne na to bol pes odchytený a odovzdaný majiteľovi. Priestupok bol riešený v blokovom konaní.

odchytený pes

Dňa 04.08.2012 o 15.00 hodine obdržala hliadka mestskej polície oznam od čašníčky z pohostinstva u Marčiša, že v uvedenom pohostinstve sa fyzicky napádajú dvaja hostia. Po príchode hliadky sa títo už nenapádali, respektíve už na seba neútočili. Osoby a aj čašníčka boli na mieste poučení, pričom ani jedna strana nechcela podať oznámenie. Uvedená skutočnosť bola na mieste riešená pohovorom.

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky