Hasičský záver leta v Hliníku Nad Váhom

hlinik-sutaz-2013V Hliníku nad Váhom sa uskutočnil dňa 31. augusta 2013 už II. ročník nočnej hasičskej súťaže o titul šampióna v požiarnom útoku. Na o osvetlenej dráhe s podsvietenou základňou a terčmi prišlo svoje výkony v požiarnom útoku podať 41 družstiev, z čoho 13 v ženskej a 28 v mužskej kategórii.

Jedinečné ocenenia boli odovzdané najlepším 5 družstvám v každej kategórii. V ženskej kategórii na 5. mieste skončilo družstvo DHZ Dolný Hričov, na 4. mieste DHZ Setechov , na 3. mieste sa umiestnili ženy z DHZ Bytča. O 2. a 1. miesto sa podelili domáce družstvá z Hliníka, keď 2. miesto obsadili DHZ Hliník nad Váhom – Ženy a 1. miesto s časom 18,13 sekúnd si vybojovali DHZ Hliník nad Váhom – Dorky, ktoré získali aj putovný pohár.

V mužskej kategórii na 5. mieste skončilo družstvo DHZ Zemiansky Kvašov, na 4. mieste DHZ Bytča, na 3. mieste DHZ Socovce, na 2. mieste DHZ Kolárovice – centrum a víťazmi sa stali muži z DHZ Záturčie s časom 15,44 sekúnd. Hasiči zo Záturčia si odniesli aj najväčšiu trofej súťaže, a to putovný opasok.

Individuálne ocenenia získali aj najlepší prúdari. V ženskej kategórii na ľavom prúde Petra Reháková s časom 17,92 sekúnd a na pravom prúde s časom 18,13 sekúnd Veronika Višňovská. Obe ženy z družstva DHZ Hliník nad Váhom – Dorky. V mužskej kategórii pretekár na ľavom prúde z DHZ Kolárovice – centrum s časom 15,18 sekúnd a na pravom prúde prúdar z DHZ Záturčie 15,44 sekúnd.

Počas súťaže organizátori zabezpečili nielen pre súťažiacich, ale aj pre fanúšikov chutné občerstvenie a o MeagaParty sa postaral až do ranných hodín najlepší DJ Mirkoo Sestak.

Táto nočná hasičská súťaž o titul šampióna v požiarnom útoku je zaradená do Žilinskej Nočnej hasičskej ligy, ktorá vznikla pod záštitou Žilinského športu. Žilinská NHL- ka má 3 kolá. Prvým kolom bola nočná hasičská súťaž v Hliníku Nad Váhom. Ďalšie kolo pokračuje o týždeň 6. septembra 2013 na Makove, na nočnej hasičskej súťaži o putovnú sekerku. Vyhodnotenie Žilinskej NHL-ky bude v Podvysokej 14. septembra 2013 na nočnej hasičskej súťaži s názvom „FIREFEST“ a bojovať sa bude o „FIRE CUP“.

SlovenskýSuperpohár 2013

Hasiči z Hliníka nad Váhom sa s fanúšikmi hasičského športu ešte nelúčia. Už 12. októbra 2013 sa v areáli športového ihriska v Hliníku nad Váhom uskutoční ďalší ročník neoficiálnych majstrovstiev Slovenska pod názvom SlovenskýSuperpohár 2013, na ktorom sa stretnú víťazi ligových súťaží na celom Slovensku alebo „Tí najlepší z najlepších!“. DHZ Hliník sa chce opäť podeliť o veľkolepé športové zážitky, skvelú zábavu a srdečne Vás všetkých pozýva.

Ďalšie informácie o pripravovanom podujatí SlovenskýSuperpohár 2013 nájdete tu.

Najsexi Hasičský TÍM

A ešte jedna prosba od hasičov a hasičiek z Hliníka. Družstvo žien aj mužov z Hliníka sa zapojilo do súťaže Najsexi Hasičský TÍM. Víťazmi sa stanú tími, ktoré dosiahnu najväčší počet LIKEov pri ich fotkách, v jednotlivých kategóriách Za tímy môžete hlasovať na facebook fans stránke NAJSEXI HASIČSKÝ TÍM formou LIKEou (PAČI SA MI TO) pri každej uverejnenej fotke. Za hasičky z Hliníka nad Váhom môžete hlasovať LIKEom na fotku s linkom tu a za mužov na fotku s linkom tu.

hlinik-sutaz-2013-zaciatok

Hasičská súťaž - Hliník nad Váhom

Hasičská súťaž - Hliník nad Váhom

 

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky