Deň matiek

Deň matiek 2014V každodennom zhone povinností si mnohokrát ani neuvedomujeme striedanie dní pracovných s tými sviatočnými. A práve druhá nedeľa v mesiaci máj bola jednou z tých sviatočných, na ktoré by sme nemali zabudnúť nikdy. Sviatok našich najdrahších bytostí – Deň matiek. Pri príležitosti tohto sviatku 11. mája 2014 pripravilo mesto Bytča kultúrne podujatie pre všetky mamy a babičky nášho mesta. 

Nezabudol na ne ani primátor p. Miroslav Minárčik: „Milé dámy, pri príležitosti vášho krásneho sviatku vám prajem predovšetkým pevné zdravie, aby vás pohoda, porozumenie a láska sprevádzali na každom kroku. Prajem vám tiež, aby ste vždy zo svojich detí mali iba radosť a aby ste ich vychovávali s láskou a hrdosťou. Ak sa vo vašich očiach niekedy kvôli nim objavia aj slzy, nech sú to len slzy šťastia. Veď žiť život je veľká zodpovednosť, ale naučiť ho žiť aj vaše deti je skutočné umenie a za to vám patrí vďaka a uznanie.“

Deň matiek Bytča 2014

Po slávnostnom príhovore nasledoval hudobno-zábavný program s osvedčenými šlágrami a hitmi v podaní hudobnej skupiny PROFIL. Účinkujúci od publika zožali veľký úspech a pri poslednej pesničke si podaktorí i zatancovali.
Po skončení programu primátor všetkým prítomným mamám daroval kvietok, ako prejav úcty a vďaky pri plnení si materinského povolania.

Text, foto: Zdenka Svrčková | zdroj: www.bytca.sk

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky