Ja za primátorom stojím!

Ja za primátorom stojímMáme za sebou voľby do vyšších územných celkov. Som veľmi rada ako dopadli. Neviem, či tento môj článok uverejní administrátor tejto stránky. Moc tomu neverím, pretože sa nechcem vyjadrovať proti pánovi primátorovi. A ani proti zamestnancom mestského úradu. Skôr naopak a preto si myslím, že skončí tento článok niekde v zabudnutí. Väčšinou sa tu prezentuje skupina ľudí, ktorá je iba proti mestu. Proti jeho rozvoju a napredovaní, aspoň ja tak vnímam niektoré články a hlavne komentáre. Osočovanie a neustále sa navážanie a zavádzanie.

Ako som napísala, máme za sebou voľby. Som rada, že svoje kreslo obhájil náš pán primátor Minarčík. Ja osobne si myslím, že je to človek na správnom mieste. Pre naše mesto už urobil veľa a je to vidieť všade naokolo. Práve teraz sa budujú nové parkovacie miesta, buduje sa chodník. Jeden z mnoha, ktoré sa opravia. Cesty, chodníky, plaváreň, Jesienka, podpora športu.. a mohla by som pokračovať. Viete, pripadá mi to tak, že viete na všetko len frflať a niekoho ohovárať. Položím Vám otázku, čo konkrétne ste spravili pre mesto vy? Vy všetci, ktorí mávate patent na rozum?

Mne osobne a nielen mne, sú tie vaše vymyslené kauzy úplne ukradnuté. Vidíme, že je kus roboty urobenej a stojíme si za tým, že je lepšie ako za predošlého primátora. On mladým ľuďom absolútne nerozumel. Aj preto sme volili teraz v krajských voľbách nášho primátora. Stojíme za ním. A som naozaj rada, že sme sa zjednotili a spoločne volili. Ukázali sme, že si za ním stojíme.

Viete mne osobne je jedno, z akých peňazí ide taká, či onaká výstavba. Pre mňa je dôležité a malo by to byť aj pre vás – že je urobená. Veď v sme v rozpočte v pluse, tak prečo peniaze neinvestovať? Veď stále treba niečo prerábať a dobiehať tak to, čo sa minulé roky zanedbalo. Ak budeme stále len na niečo poukazovať, čo je zlé a prečo je to tak – nikdy nič nebudeme mať! Tu vám vadí, že bude parkovacie miesto zo zošľapanej trávy, tam že bol urobený iný chodník ako mal byť. Ale bol urobený! Potom strašne vadí, že sa stavia obchod v ktorom nájdu robotu ženy z mesta Bytča. Vadí vám výstavba bytovky pre mladé rodiny. Vadí vám asi úplne všetko!

Viem, že budete v komentároch opäť polemizovať a osočovať. Verte mi, je mi to jedno. Ja si za svojim stojím. Verím, že o rok v primátorských voľbách opäť zvíťazí náš kandiát. A vy pán administrátor Šušolík by ste sa mal tiež trošku zamyslieť. Nad tým, aké články uverejňujete a prečo je to tak. Prečo nepodporujete rozvoj nášho mesta. Píšete aj o jeho bohatej histórií, ale sám ju tvoriť nechcete. Vraj ste zbabelec a pochybujem, že niekedy môj článok uverejníte. Ale musela som to napísať a vám všetkým otvoriť oči..

Janka z Bytče.

 


 

Milá pani Janka, 

dovoľte mi, aby som zareagoval priamo vo Vašom článku. Predpokladám, že ste si po prečítaní Vášho článku odpovedala aspoň z časti sama na otázku o mojom zbabelstve a rozplynuli sa Vaše pochybnosti o jeho uverejnení. Dúfam, že týmto krokom sme spoločne začali konečne históriu tvoriť a budem rád, ak naša spolupráca bude aj do budúcna pokračovať. Rád by som Vás a aj čitateľov stránky www.bytcan.sk upozornil, že komentáre pod článkami nie sú vyjadrením môjho názoru, ale názoru čitateľov. A to že sa vyjadrujú anonymne a nepodpíšu sa pod svoje komentáre vlastným menom? Milá pani Janka aj Vy ste sa pod článok podpísala len svojim menom, emailom a IP adresou 😉 Prajem Vám pekný deň a mier v duši.. s pozdravom celým nenom Šušolík Branislav .

 

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky