Turnaj v riešení sudoku, krížoviek a logických úloh

Sudoku 2014

Všetkých priaznivcov aktívneho trávenia voľného času srdečne pozývame na III. Turnaj o pohár Bytče v riešení sudoku, krížoviek a logických úloh. Dom kultúry otvorí svoje brány v sobotu 5.4.2014 o pol deviatej hodine ráno maratónu dobrého lúštenia, intelektuálnej zábavy a súťažného napätia. Najskôr si na svoje prídu priaznivci sudoku, zhruba do obeda sa bude lúštiť v troch rôznych obtiažnostiach: kategória A (najťažšie úlohy) – súčasť boja o kvalifikáciu na majstrovstvá sveta, kategória B (stredne náročné úlohy) a kategória C (úlohy pre deti do 12 rokov a seniorov nad 50 rokov).

 

Po krátkej obednej prestávke bude nasledovať súťaž dvojíc LUSK v riešení logických úloh, sudoku a krížoviek. Dvojice je možné vytvárať ľubovoľne aj priamo na mieste konania turnaja, presne podľa hesla: „Vo dvojici sa to ťahá lepšie!!!“

Popoludnie bude patriť logikom, na ktorých čakajú zaujímavé a rôznorodé úlohy v 2 obtiažnostiach: kategória A (najťažšie úlohy) – súčasť boja o kvalifikáciu na majstrovstvá sveta a kategória B (stredne náročné úlohy). Na najlepších čakajú v každej kategórii zaujímavé ceny a to všetko v príjemnom prostredí a priateľskej atmosfére.

HARMONOGRAM TURNAJA:

8:30 – 9:00 príchod a registrácia účastníkov
9:00 – 9:30 inštruktáž k turnaju v SUDOKU

9:30 – 11:30 SUDOKU – 3. súťažné kolá
11:40 – 11:50 vyhodnotenie SUDOKU

12:40 – 14:00 LUSK – súťaž dvojíc v štafetovom riešení krížoviek, sudoku a hlavolamov
14:00 – 14:10 vyhodnotenie LUSK

14:20 – 16:30 LOGIKA – 3. súťažné kolá
16:45 – 17:00 vyhodnotenie LOGIKA

Turnaj je finančne podporený z grantového systému Mesta Bytča a s prispením Slovenského zväzu hádankárov a krížovkárov, techniku zapožičala Základná škola Ulica mieru.

Úlohy pre vás pripravili Zuzana a Katarína Hromcové z Bytče, Matúš a Daniela Demigerovci zo Zlatých Moraviec.

Zanechať prvý komentár