Darujte zážitok a potešte svojich blízkych

Minuli sa vám nápady na darčeky pre svojich blízkych? Možno aj vy máte tú „smolu“, že vaši blízki nič nechcú a nič nepotrebujú. V takomto prípade je skutočne ťažké vybrať vhodný darček. Podobnú situáciu rieši aj mnoho ďalších ľudí, ktorí si lámu hlavu s tým, aký darček darovať. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že môžete darovať aj nehmotný darček?

Darujte zážitok a potešte svojich blízkych

Ak má váš blízky aspoň trošku adrenalínu v krvi, môžete mu darovať nevšedný zážitok. Taký, na ktorý nikdy nezabudne a ešte dlho naň bude spomínať. O aký typ zážitku ide?

Zážitkový vyhliadkový let

Denný alebo nočný. Vrtuľníkom alebo balónom. Leteckých zážitkov nikdy nie je dosť, a zároveň, komu by sa nepáčilo lietanie v oblakoch? Svojmu blízkemu preto môžete kúpiť originálny vyhliadkový let, na ktorý skutočne nezabudne. Ak máš váš blízky rád nadhľad a rád vidí vecí z vrchu, môžete mu dopriať skutočný pohľad zhora. Vyhliadkové lety sú bezpečné, hygienicky zabezpečené a riadiť vrtuľník či lietadlo budú skutoční profesionáli.

Zážitkový zoskok padákom

Zážitkové skoky určite nie sú pre žiadnych bojkov. Skočiť z vrtuľníku chce poriadku dávku odvahy. Ak však viete, že máte v rodine niekoho, komu adrenalín prúdi v žilách, zážitkový skok padákom bude určite perfektným a netradičným darčekom. Skákať je možné s profesionálnym asistentom, na výber je však aj sólo zoskok padákom. Vyberte lokalitu, vhodný zoskok a potešte niekoho na narodeniny.

Nie ste si istý, ktorý zážitok vybrať? Nevadí. K dispozícií máte univerzálne darčekové poukazy, ktoré nájdete na stránke leteckezazitky.sk. V tomto prípade si bude môcť oslávenec sám zvoliť let alebo skok, na ktorý sa cíti a ktorý sa mu najviac páči. Výhodou je, že darčekový poukaz môžete kúpiť online a on vám príde poštou priamo na vašu adresu. Platnosť poukazu je až 24 mesiacov.

Zdroj obrázku: JuanSalvador / Shutterstock.com

Zanechať prvý komentár