FC TERAZ BYTČA – vicemajstrami Slovenska!

Počas prvého júlového víkendu sa v Banskej Bystrici uskutočnili Niké Majstrovstvá Slovenska v malom futbale. Šlo pritom o historicky najväčšie majstrovstvá v histórii tohto podujatia. Počet účastníkov oproti minulému roku stúpol o štyri mužstvá, takže v kategórií 40+ tzv. „Old Boys“ súťažilo až 16 tímov.

Hráči FC TERAZ Bytča po víťazstvách nad Falcon´s TJ Družstevník Očová 8:0, Old Boys Nové Zámky 6:0 a domácimi Kemada Banská Bystrica 6:4 obsadili suverénne prvé miesto v skupine A.

Vo štvrťfinále nastúpili proti mužstvu Bernard Team Košice a zvíťazili 3:1. O víťazstve dramatického  zápasu rozhodli dva góly Čikotu a Šelmeka, v posledných dvoch minútach zápasu.

Postup do finále si chalani vybojovali víťazstvom 4:1 nad mužstvom Sparťan Košice. Žiaľ jedinú prehru 0:3 zaznamenali až vo finále, kde nestačili na obhájcu titulu Partizán Bardejov. Vladimír Číž získal individuálne ocenenie ako najlepší brankár 40+.

Po minuloročnom siedmom mieste tak opäť získali titul v kategórií 40+ a spolu s víťazmi z Bardejova postúpili do Ligy Majstrov v Čiernej Hore. Tie sa uskutočnia od 30. augusta do 3. septembra a my chalanom z FC TERAZ BYTČA budeme držať palce!

FC TERAZ BYTČA

FC TERAZ BYTČA / Horný rad zľava:  Stanislav Minárik, Roman Gajdoš, Jozef Dybala, Vladimír Číž (brankár),  Jozef Šelmek, Peter Špánik, Štefan Číž, Ondrej Číž • dolný rad: Ľubomír Čikota, Peter Bologa, Jozef Petrík a Jozef Trnovec
(zdroj foto: Peter Bologa | Facebook)












(zdroj foto: Peter Bologa | Facebook)

Zanechať prvý komentár