Ubytovanie v horskom hoteli v Jasnej je dobrý nápad aj cez leto

Keď sa povie turistika v Tatrách, väčšinou si ľudia predstavia Vysoké Tatry. Tie však nie sú jediné, v ktorých si môžete užiť príjemný pobyt spojený s aktívnejšími formami oddychu, medzi ktoré patrí aj turistika.

Ubytovanie
Zdroj obrázku: Mark Jelli / Shutterstock.com

Turistické trasy pre každého. A oveľa viac.

Aj napriek tomu, že Nízke Tatry a konkrétne Jasná v Demänovskej doline je destináciou obľúbenou hlavne medzi lyžiarmi, rozhodne sa oplatí rezervovať si tu pobyt v útulnom horskom hoteli aj počas leta. Neveríte? Presvedčíme vás o tom.

Hlavným lákadlom letnej sezóny v Jasnej sú samozrejme mnohé turistické chodníky. Môžete tu absolvovať turistiku rôznej dĺžky a obtiažnosti, od pohodových prechádzok po celodenné túry, na ktorých vás čaká odmena v podobe úžasných výhľadov. Jasná je tak vhodná pre všetkých turistov bez ohľadu na to ako fyzicky zdatní sú.

Okrem turistiky si tu môžete užiť aj cykloturistiku, navštíviť jaskyne, okolité múzeá, či galérie a rôzne pamiatky. Nehovoriac o tom, že Liptov je priam posiaty aquaparkmi a kúpaliskami a taktiež tu nájdete mnohé atrakcie pre malých aj veľkých.

Vyhladlo vám?

Ak budete chcieť vedieť viac o možnostiach trávenia pobytu v Jasnej, na recepcii hotela vám ochotne poradia, kam je možné sa v okolí vybrať a taktiež vám dajú tipy na prípadné prebiehajúce podujatia. Nebojte sa preto spýtať.

Po turistike a po všemožných iných aktivitách vám určite vyhladne. A práve pre tieto okamihy je tu vychýrená reštaurácia Jasná. V nej vám pripravia skvelé jedlá z tých najkvalitnejších surovín. Skvelý kulinársky zážitok budete mať nielen v prípade, že preferujete tradičnú kuchyňu, ale aj ak si radi vychutnáte rôzne špeciality.

A čo je na tom najlepšie? Skvelé jedlo si tu môžete vychutnať na hotelovej terase, na ktorej budete mať výhľad na celú panorámu Nízkych Tatier. A takýto pohľad si budete môcť vychutnávať až do večerných hodín.

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky