Styling s modrými lodičkami – 3 nápady na outfity na rôzne príležitosti

Bežný deň, pracovné stretnutie alebo špeciálna udalosť – dnes sa spolu ponoríme do sveta stylingu a preskúmame tri tipy na trendy outfity, ktoré vám, v kombinácii s modrými lodičkami, poslúžia pri troch rôznych príležitostiach. Neváhajte, nechajte sa nami inšpirovať a cíťte sa štýlovo od hlavy až po päty, teda po podpätky.

modré lodičky

Outfit vhodný na bežný deň? S modrými lodičkami je to hračka!

Len si to predstavte: je letné víkendové ráno, práve vás prebudili teplé slnečné lúče – vyzerá to na naozaj dobrý deň. Píšete svojim najlepším priateľkám či nechcú vybehnúť na neskoré raňajky do vašej obľúbenej kaviarne. Súhlasia. A je to tu, pomaly, ale isto prichádza dilema s názvom “nemám si čo obliecť”. Viete, že chcete niečo ležérne, no určite nechcete vyzerať tuctovo. Tak teda poďme stylovať! Začnime klasickými denimovými džínsami, ktoré si vyhrniete k členkom. Doplňte ich modro-bielym pásikavým tričkom v oversized strihu, ktoré si môžete zastrčiť do džínsov a nechať tak vyniknúť pás. Pridajte čierny kožený opasok a strieborné šperky, napríklad výrazné náušnice, z ktorých vaše kamošky nespustia oči. Nezabudnite na slnečné okuliare, je predsa teplý letný deň! Na plece si prehoďte malú štýlovú kabelku, do ktorej si odložíte všetko nevyhnutné. A teraz už len zlatý klinec programu, krásne modré lodičky. Tie zaručene dodajú vášmu, na prvý pohľad ležérnejšiemu, no zároveň veľmi štýlovému outfitu šmrnc. Môže byť?

Modré lodičky – spoľahlivá a štýlová voľba vhodná na akúkoľvek špeciálnu príležitosť

Ak chcete vytvoriť elegantný look, s ktorým zažiarite, napríklad, aj počas takej významnej udalosti, akou je svadba vášho najlepšieho kamaráta, skombinujte svoje modré lodičky s tmavými koktejlovými šatami alebo štýlovým overalom. Na detailoch naozaj záleží, preto svoj outfit oživte výraznými šperkami – náušnicami, náhrdelníkom či výraznou brošňou. Ak sa vám zdá váš výsledný look nevýrazný a stále máte pocit, že tomu niečo chýba, pridajte kabelku v kontrastnej farbe, ktorou monotónnosť rozbijete. Pokiaľ sa nejedná o príliš formálnu udalosť s vopred stanoveným dress-codeom, nebojte sa experimentovať s rôznymi, pokojne aj výraznejšími, kúskami – záleží iba na tom, aby ste sa cítili príjemne vy sama.

Nezabudnite, že ak vám vo vašom šatníku ešte stále chýba nejaký trendy kúsok, stačí navštíviť obchod CCC. Na ich webovej stránke alebo v kamenných predajniach nájdete pestrý sortiment kvalitného oblečenia, obuvi aj rôznych doplnkov. Z ich skvelej ponuky si zaručene vyberiete!

Zažiarte v modrých lodičkách aj na pracovnom stretnutí

Pri výbere outfitu na dôležité pracovné stretnutie alebo konferenciu vám odporúčame vyhýbať sa príliš extravagantným kúskom. To, samozrejme, neznamená, že nemáte vyzerať trendy. Skúste však kombinovať decentnejšie kúsky oblečenia – základom looku by mohla byť čierna puzdrová sukňa siahajúca k lýtkam, kvalitná hodvábna košeľa a vysoké lodičky s tenkým podpätkom v modrej farbe. V tomto prípade sa radšej vyhnite príliš okázalým a výrazným doplnkom – úplne vám postačia malé nenápadné náušnice a hodinky. Tento outfit je štýlový, no zároveň pôsobí veľmi profesionálne a elegantne.

Tak to vidíte, styling outfitov vhodných na rôzne príležitosti nie je, s modrými lodičkami, žiadny problém. Buďte kreatívna, v móde predsa žiadne hranice neexistujú!

Zanechať prvý komentár