Vitajte!

logo_new_smVitajte na našich nových stránkach !! Vieme, že čas spustenia, ktorý sme avizoval sa nám nepodarilo splniť, ale poznáte to pravidlo, keď človek niekedy mieni a v reále je nakoniec všetko zrazu inak. Je to ale konečne tu – NOVÁ VERZIA BYTČANA. Nová verzia vašich – dúfame, ešte stále obľúbených stránok. Chceli by sme našim stránkam vrátiť pulzujúci život, prinášať Vám opäť zaujímavé informácie z diania v našom meste a jeho okolí.

Krátky sumár

Stránka bytčan.sk funguje od 1.2.2007 a vznikla na základe slabej internetovej prezentácie nášho mesta Bytča. Oficiálna stránka mesta bola veľmi málo – respektíve nebola vôbec interaktívna a občania sa nemohli vyjadriť k dianiu v meste, tak ako je tomu zvykom na mnohých oficiálnych stránkach miest a obcí našej republiky. Veľmi rýchlo sa stala zdrojom informácií, o ktoré sa s nami podelili naši skvelí prispievatelia. Dúfam, že nám zachovajú priazeň a aj naďalej budú „po prestavbe“ prispievať svojimi veľmi hodnotnými článkami, názormi, postrehmi.

Za celú dobu fungovania našej stránky až do januára 2010 sa nám nazbieralo naozaj veľa zaujímavých článkov a nemenej reakcií na ne. Žiaľ systém, na ktorom bežala stránka po troch rokoch už nevyhovoval moderným požiadavkám, či už po stránke grafickej, alebo bezpečnostnej. Aj preto a hlavne preto musela zákonite prísť zmena. S nástupom sociálnych sietí a ich vysokej obľúbenosti sme však stráli pred otázkou – zrušiť stránky, alebo pokračovať?

Zvíťazila druhá možnosť a rozhodli sme sa stránky preto zmodernizovať, zatraktívniť,  postaviť na inom systéme, skvalitniť naše informácie. Samozrejme do budúcnosti chceme ešte veľa vecí zmeniť, skvalitniť. Tak aby ste stále mali čo na našich stránkach hľadať, aby sa stala zdrojom informácií a zábavy.

Čo sa zmenilo?

Pre tých, ktorý navštevovali naše stránky aj pred ich výpadkom, je to asi na prvý pohľad jasné. Pre nových návštevníkov asi nič, snáď len nájdu to, čo hľadali. Napríklad informácie o našom malom meste, o živote v ňom, o osobnostiach, ktoré sa tu narodili, atď..  Dúfame, že im budú prínosom a budú sa na naše stránky znova vracať za poznaním nepoznaného.

Vďaka zmene administračného systému sa nám žiaľ, nepodarilo preniesť údaje a   nastavenia registrovaných užívateľov a ani komentáre k jednotlivým článkom. Aj to však chceme v budúcnosti vykompenzovať, spustením starej verzie stránky – ako čisto informačnej. Veľmi sa za tieto nedostatky ospravedlňujeme, robili sme všetko čo bolo v našich silách.

Budúcnosť

To ako si predstavujeme spoluprácu s Vami milí čitatelia, sme už niekoľko krát písali v našich článkoch. Našou snahou je, aby tieto stránky boli v čo najväčšej miere intraktívne a aby sa každý mohol podieľať na ich tvorbe. Naozaj nie je nič jednoduchšie. Napríklad: po registrácií dostanete možnosť jednoducho pridať udalosť do kalendára udalostí, môžte napríklad pohodlne spravovať svoje inzeráty, atď.. Možnosti sa budú s postupom času a prejeveným záujmom rozširovať.

V krátkej buducnosti bude stránka obsahovať aj komerčné inzeráty a reklamu, ktorá by mala zabezpečiť náklady na jej prevádzku a postupné skvalitňovanie. To je snáď jediná zmena oproti jej staršej verzií. Ďalšou našou snahou je ešte aktívnejšia podpora rôznych projektov súvisiacich s dianím v našom meste.

Je to na Vás

Pevne veríme, že sa snaše stránky stanú opäť Vašim – našim zdrojom informácií o živote, dianí, radostiach a starostiach nášho prekrásneho mesta BYTČA.

Váš BYtčan tím.

logo

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky