Pomôžte vyhrať detské ihrisko

Bytčan.sk - súťaž o detské ihriskoV týždenníku MY Žilinské noviny práve prebieha súťaž o nové detské ihrisko. Do súťaže sa zapojilo aj naše mesto a máme reálnu šancu vyhrať nové detské ihrisko! Vyplnením kupónu sa jednoducho zapojíte sa do súťaže.

MY Žilinské noviny a nadácia Spoločne pre región vyhlásila súťaž o detské ihrisko v hodhote 5.000,- €. Šietsty ročník súťaže práve prebieha a aj Vy sa môžte do súťaže zapojiť a pomôcť tak vyhrať, či zrekonštruovať detské ihrisko. O víťazovi rozhodnú odovzdané hlasy, prepočítané na počet obyvateľov daného mesta. Hlasovať sa dá vyplnením kupónu, ktorý nájdete každý týždeň v MY Žilinkých novinách.

Podľa G. Trabellsieho, predsedu predstavenstva nadácie „sa v súčastnosti zabúda na to, že deti sa jednoducho nemajú kde hrať. jedným z cieľov nadácie je napomôcť k tomu, aby sa deti hrali vonku, mali dostatok pohybu .Sú oplotené a tým sa stávajú ešte bezpečnejšími„. To, že odštartovali šiesty ročník súťaže znamená, žu záujem o získanie detského ihriska je obrovský. „Obce, ktoré už ihriská vyhrali sa o ne ďalej starajú a sú v dobrom stave, aj napriek tomu, že niektoré už majú aj 8 rokov.“ – dodaj Trabelssie v rozhovore pre MY noviny.

Našich občanov samozrejme zaujíma, kde by po prípadnej výhre moholo ihrisko stáť. „Máme predstavu o prípadnom umiestnení, ale podľa súťažných informácií môžeme opraviť aj stávajúce. Uvidíme ako to celé dopadne.“ – odpovedal  Mgr. Gallo – prednosta MÚ. Takže nezabudnite, súťaž trvá až do 10. novembra 2011, kedy budú vyhlásené výsledky.

STačí teda, ak vystrihnete a vyplníte kupón z MY Žilinských novín, pošlete ho do redakcie, alebo ich prinesiete na miesta predaja novín, poprípade do zbeňe Tipos – oproti Mestskej polícií. Vaše kupónu budú potom doručené do redakcie.

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky